-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Alfa 159 sportwagon 1.9 jtdm 150cv тиску turbo нерівномірно
хлопці, я відкриваю пост, щоб пояснити проблеми, здавалося б, датчик турбо на alfa romeo 159 1.9 дизель 150cv, з холостих до 2000 об приблизно, тиск турбо працює з помилками", стрілка піднімається і опускається раптово і нерегулярно, і автомобіль має seghettamenti, при прискоренні все, проблема зникає, робить це тільки з допомогою дроту, газу, як ви думаєте, що пу? бути? 80 000 км при активній
-
Автомобіль ? - Орі ? тиск у вас контролюється за допомогою манометра або з діагнозом ? перевірив, якщо VGT функції налаштувати ?
у seghettamento ? знак може проблема все EGR
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF)
Дайте нам хороший журналу тиску turbo obbiettiva і справжнім, маса всмоктуваного повітря, тиск в магістралі rail, egr, щоб ми могли прийняти напрямок дуже точне
-
і ви . без діагнозу) йде ніде. зламаною труби або матеріал схожий??
якщо і змінюється, то пошта працює .
-
вибачте, я мав на увазі l egr.я ? успіх вже багато разів.
-
замінити,очистити або annullala на карті, ви побачите, що вирішити.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
ок, хлопці, я роблю повну діагностику com мнс і вас тримаю в курсі параметри, які я повинен перевірити точно? є точні значення, таких поважати?
-
тиск турбо , маси повітря, відкриття клапана egr від цих параметрів, ви повинні бачити проблему.
-
Привіт всім, навіть за мене ? клапан системи рециркуляції ог,якщо ви вирішите змінювати його в будь-якому випадку добре очистити підтримки egr,навколо повітря, який створюється за клапан egr,багато разів не буде чисто, навіть з клапаном egr новий.
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму