Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 32

Обговорення: рада відображення

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327

рада відображення

Привіт всім, я хотів би ради, як давати правильні кроком на grande punto 75 л. з..з fap....я знаю, що ви не можете? перестаратися, інакше з-за проблем з fap..., що мало тяги на пі?..де я можу діяти ....дякую

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    Пу? досить, торкаючись лише обмежувачі..виняток egr...я бачив, що я повинен працювати тільки в 2d, чому? я не драйвер для ecm titanium...але не ? проблема

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав max75 Visualizza Messaggio
    Пу? досить, торкаючись лише обмежувачі..виняток egr...я бачив, що я повинен працювати тільки в 2d, чому? я не драйвер для ecm titanium...але не ? проблема
    Привіт, не має значення, що автомобіль має DPF можна того ж відмінні результати.. на inj-час будьте з часткою 8% на всю карту, інше ви можете робити, як ви хочете
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Привіт, не має значення, що автомобіль має DPF можна того ж відмінні результати.. на inj-час будьте з часткою 8% на всю карту, інше ви можете робити, як ви хочете
    Змінити на 8% всій карті, час вприскування, я вважаю, що дуже неправильно. Та й на цих ебу час вприскування можуть бути залишені оригінальні, якщо не турбо-плюс.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Змінити на 8% всій карті, час вприскування, я вважаю, що дуже неправильно. Та й на цих ебу час вприскування можуть бути залишені оригінальні, якщо не турбо-плюс.
    Звичайно, ви можете тримати оригінальні, змінюючи інші речі на карту, можна? збільшити кількість? паливо впорскується маючи час оригінальні, неправильно, що c'? по-твоєму?
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Що змінити їх не підняти посилання ебу не зможе вам у цьому? ніколи не реальна кількість? впорснути.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    Спасибі.
    Ти tranquillizzato. ..

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    Так що, якщо я хочу продовжити час без оновлення перерву роблю вигляд dinganno до ecu ...але в реальності? ви можете отримати результати.?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав max75 Visualizza Messaggio
    Так що, якщо я хочу продовжити час без оновлення перерву роблю вигляд dinganno до ecu ...але в реальності? ви можете отримати результати.?
    Результати ви отримаєте їх того ж, звісно. ? завжди час вприскування вирішити справу? вводять тільки в тому, що у разі обману ебу в іншій-будь ласка повідомте

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    Хороша карта, було б збільшити час, що відноситься до справи? дизель, оновивши break +тиск дизель, відкриваючи всі фільтри...cos? це карта раціонально. .
    Правильно

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •