Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    48

Unhappy відключення Dpf / Fap Opel Meriva 1.3 mjt 95 к.с.

Добрий вечір, мене звати Йосип,
    хтось, може бути, я пу? допомогти не практично і як iniziono
    я не можу дозволити собі мати великі витрати, щоб вчитися.
    я читав з galletto 2 v53 в boot mode ебу edc17c19 встановлений на відключення Dpf / Fap Opel Meriva 1.3 mjt 95 к. с.
    Питання:
    Півник запишіть внутрішньої флеш-protect, що означає, що avr? проблеми в її написання, тому що? читаю, мені прочитано,
    файл пу? бути cryptato мене не виходить,
    якщо викл fap/dpf з Звертаєш, що надії у мене буде хороша робота і що писати в блок управління.
    заздалегідь спасибі тим, хто мені допоможе,

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    файл boot, то можна писати спокійно, як ви читали, не зашифрований, але я не знаю, чесно, як роботи, коли ці блоки управління про фап.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    48
    Добрий день, заздалегідь вам дякую за відповідь,
    у деяких випадках, коли видалити також функція читання дкн для eventualialtri інші помилки gi? успіх volvo edc16,
    будучи, що я порівняв файли, і я помітив, що змінилися приблизно 1300byts з файлом орі і багато, я думаю, що ви відчуваєте те ж саме.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав Peppino Visualizza Messaggio
    Добрий вечір, мене звати Йосип,
    хтось, може бути, я пу? допомогти не практично і як iniziono
    я не можу дозволити собі мати великі витрати, щоб вчитися.
    я читав з galletto 2 v53 в boot mode ебу edc17c19 встановлений на відключення Dpf / Fap Opel Meriva 1.3 mjt 95 к. с.
    Питання:
    Півник запишіть внутрішньої флеш-protect, що означає, що avr? проблеми в її написання, тому що? читаю, мені прочитано,
    файл пу? бути cryptato мене не виходить,
    якщо викл fap/dpf з Звертаєш, що надії у мене буде хороша робота і що писати в блок управління.
    заздалегідь спасибі тим, хто мені допоможе,
    Привіт лише не виключає навіть, що те, що ви повинні усунути ці ecu, є 3 біт ba натисніть, щоб вимкнути DPF..
    Терпіння і чеснота сильних..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    48
    Додаток 7709Я міг би допомогти вам, будь ласка, я повинен доставити автомобіль терміново і я не знаю, в які руки assegnarmi.
    можливо, ви скажіть, рядок, що слід змінювати, чому? завантажити файл з форуму я не можу.
    Заздалегідь Спасибі
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав Peppino Visualizza Messaggio
    Додаток 7709Я міг би допомогти вам, будь ласка, я повинен доставити автомобіль терміново і я не знаю, в які руки assegnarmi.
    можливо, ви скажіть, рядок, що слід змінювати, чому? завантажити файл з форуму я не можу.
    Заздалегідь Спасибі
    рада зверніться в сервіс онлайн-форуму для можливої допомоги у ліквідації
    Терпіння і чеснота сильних..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    48
    У цю ніч я написав йому, -**** як курси, щоб придбати пакет послуг, але ще не отримав відповідь.
    безумовно, я rivolgero до іншої зовнішньої допомоги чекати до полудня сьогодні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    дивно, що ви не відповіли....msport за те, що я, наприклад, завжди була доступна....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    48
    Я тільки що отримав і -**** мені повідомили, що вони були з місця для занять, тому сумніви вирішена...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    48
    я не розумію навіть я чому? я просив, щоб курси, а також зробити замовлення пакетів по 5 карт, я припускаю, що, можливо, знає, хто мені на допомогу, щоб не заважати їх клієнтів bhhooo ! я не думаю, навіть не знати його, або, може бути, вони знаю мене. Однак, мораль, якщо так можна? сказати, я заплатив друг, який в минулому так багато зробив для мене, без грошових зобов'язань, прислав мені карту з візерунчастою я заплатив, і в майбутньому, оскільки новий автомобіль, я не avr? проблеми. У цьому форумі, і повно фахівців, я, на жаль, я самоучка і я дізнався, 90% речей в інтернеті, і я пишаюся. Моя наступна мета і WinOls бачив, що я говорю по-німецьки, і я розумію, англійська не avr? проблеми. у всякому разі, спасибі Alfiuccio , з повагою

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •