Всім привіт я хотів би знати(якщо можна) від pi? експерти, який attreazzutura, рекомендовані для нас, новачків, щоб почати роботу на блоки керування автомобіля
Всім привіт я хотів би знати(якщо можна) від pi? експерти, який attreazzutura, рекомендовані для нас, новачків, щоб почати роботу на блоки керування автомобіля
Привіт, як перше, що я пропоную вам курс, щоб зрозуміти tipologgia відображень і блоки управління, ви можете організувати обладнання
Терпіння і чеснота сильних..
standby, то залежить від того, що ви хочете використовувати farene якщо " приватна " або інше, що існує багато видів програмістів, торгівля
слід виходити недалеко .... або спертися на кого-то експерт... завдає шкоди часу займе трохи, потім я болю, повірте
якщо у вас є хтось поряд, ви можете експериментувати, але спочатку вивчіть, для мене, щоб почати півень 53 з дімою, залізничний ,williem з acc і упа
Я згоден з колегами, перш краще зробити курс, я роблю це все одно ? gi? трохи роботи, але ви завжди повинні зробити тисячу питань, що м іншого, замість курсу " деталі gi? від бази і ні ? мало
Якщо ви думаєте зайнятися, наприклад, вашого автомобіля, отримати щось конкретне для вашої, в іншому випадку зробіть крок типу рада faberecu .
дякую за пораду, а у мене є lancia ypsilon 1.3 mj 90hp
я не використовую, але знаю, mpps v12 робить, але я також знаю, що деякі люди, запису ? заблокований..
я вам консультант плюс kess або півень, щоб мати щось більш суттєве, але якщо ви будете робити тільки ваш, йде добре, навіть mpps..
вибачте,між галло і kess, який ви віддаєте перевагу ? я знаю, що вони працюють по-різному...
Я старий Kess, і це чудово, хоча зараз я думаю, змінити його з Kess v2
Здравствуйте, я взяв мало kessv2 я рекомендував admin цього форуму