-
Fiat ducato 2.3 m.j 2010 рік
Привіт всім. Хтось мені пу? допомогти у мене проблема з ducato 2.3 двигуна ford холодної через кілька хвилин, що і в рух двигуна назад, вгору і вниз і іноді вимикається так само, але не із-за проблем на дизельне паливо, тому що частина відразу, потім у гарячій і ідеально. Я зробив діагностику і мені da2 помилки, одна p0 401, тобто клапан egr, а інший-невідома помилка p0103 я пішов дивитися і і вимірник маси повітря ви знаєте, скажіть мені, якщо я роблю карту виключення системи рециркуляції ог для того, щоб виправити цю проблему, чекаю відповідь
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
я вважаю, що дефект злети і падіння залежать pi? від витратоміра повітря,але якщо ви хочете, щоб переконатися і узяти у тебе сумніви, закрийте його і подивіться, якщо прибрати дефект
-
Я вирішив зробити виняток з клапана egr в ебу
-
Але тільки холодно мені ще й успіх щодня, але був регулятор тиску перо давав, як відмова
-
змінюється датчик витрати повітря
-
я ? capiata щось начебто не на цей двигун, але все було маси повітря. може бути, може спробувати з застібкою-карта dell egr, але, якщо ? недолік механічного клапана не подивитися ніщо, якщо ? чайник, щось ви
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
я спочатку б у тому, що умови і egr,безумовно, слід очистити,а потім протестували роботи,( також може бути заблокований, і це могло б пояснити той факт, що зробить це тільки в холод) і після цього андрій і побачити деб... якщо ви хочете його видалити в електронному вигляді, ви переконаєтеся, що він закритий, звичайно....
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
meccanico85 ви вирішили ?
-
зміна вимірник маси повітря
-
Я чистий канал всмоктування з продуктом, і, принаймні працює
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення