Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 62

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226

графинчика парів масла, ? корисно, працює?

? можливо, що через уловлювання парів масла двигун їсть масло? від того, що я бачив, і я також помітив, що
    двигун ? більш яскраво і чуйний.
    але, бачачи, що мені не слід тримати трубки в pensoloni мені було цікаво, якщо належить встановити графин, можливо, ручної роботи і, якщо дійсно вдається
    для утримання мастила, уникаючи потрапляння їх у впускний

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт Dariuccio є сполучних масляних парів gi? готові недорогі і відмінно працюють.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    якщо двигун їсть масло від рекуперації парів означає, що c'? щось зіпсовані продукти.
    нормально, не ? cos?.
    якщо автомобіль спочатку не було, значить, що все в порядку не потрібно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    джерело c'? і як двигун ? 1.3 mjet і я думаю, зламані клапани в склянку, розташований за колекторів, коли я відключив шланг
    парів був повністю заповнений маслом; крім того, коли я відключений, а також, як мінімум, працює краще, двигун і високі ? скажений.
    але краще підключіть його, поставивши графинчик? вдається стримувати масло?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    На audi a5 benz 2.0 TDI коли вони починають споживати багато масла в Audi йому замінюють клапан над кришкою sfiatto масло, сальник і оновлюють блок управління, а це знижує витрату масла, а потім щось впливає....? причина ? що двигун починає скидати більше? нормальний

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    знос, тим більше blow by від fasce. я не хотів би помилитися, але audi, bmw встановлюють навіть серійний фільтр, присвячений для утилізації, повернення парів

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    141
    Фільтр поміщають по мені, щоб не засмічувати колектори і трубопроводи всмоктування, ці фільтри? йдуть регулярно змінюються.
    якщо ви не змінюються, і вони забиваються, повинні мати клапани, байпас, які посилають вентиляції прямого всмоктування і, якщо двигун
    використовується на високих обертах, буквально засмоктує масло з двигуна.. звідси і високий витрата масла ненормально.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    якщо в графинчик c'? багато нафти, означає, що c'? проблема в трубки назад в кубок.
    переконайтеся, що трубка буде все добре ******.
    іноді буває, що в зимовий сезон в morchie і конденсату, як правило, ostruirlo.
    часто просто красива вітром або перехід з хвоща у всіх вентиляційні труби, які від двигуна йдуть на всмоктуванні.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    141
    Звичайно, корисних завдань, об'єднаних в обмін фільтра в машинах dov'? є, ? матеріал для захисту від зносу і повинно бути змінено після певного пробігу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    ок, але я хотів би знати, якщо ? корисно зберегти його підключити або видалити його, або поставити графин.
    труба, яка повертається у чемпіонат у машині в питанні ? ****** я вже? перевірив, але той, не ? повернення в кубок, але "напору" парів
    тобто депресія двигуна від те, що труба засмоктує так що якщо засмічений іншого роду проблеми

Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •