Результати 1-8 з 8

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127

Керівництво по використанню осцилографа в автомобільній промисловості

Привіт, хлопці, як я вже? accenato адміністратора пару днів, що я ставлю його на ноги керівництво по використанню dell' осцилограф в нашій галузі. І перший уривок, який я хочу поставити цю буде? завершено ? розширена p? (на цю тему було б сперечатися до нескінченності ). Я прошу вибачення, gi? заздалегідь, щоб всі mostrosit? робили ? для форми-демонстрації, але, на жаль, мало часу ****** що мені залишається ? точно мало... я хотів Би доповнити його ще збір oscillogrammi, різних порівнянь, і oscillogrammi, які виділяють поширені проблеми ? не про системи електронного управління (я p? в моїй базі даних) . Ідея мене ? прийшла в голову кілька днів, f?, коли після запиту на допомогу з боку мого колеги, з великою (досвід), але незабаром звикли до діагностики систем електронного управління сьогодні , він попросив у мене руку, щоб використовувати осцилограф, який був в майстерні. Ці зробив мені приходять на розум кілька епізодів, які я бачив в минулому з боку деяких колег, у яких діагноз був відображений у спосіб емпірична і часто з методикою (ми змінюємо частини, так рано або пізно вискакує). Завжди пі? вважає, що indispensabilit? інструмент в будь-якій майстерні, ? мені здавалося, я досить добре поділитися тим, що я дізнався досі.

Ps.. я навіть Не знаю, якщо це ? той розділ, де розмістити, тому прошу адміністратора, щоб мати, як вони вважають за потрібне. Хто-б якісь сумніви або perplessit?, ? хотів дати мені руку ви не витягніть назад.
    File Allegati Файл Вкладення
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Дякуємо за обмін завжди дуже корисно і вітання ініціативи
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    я десь, я повинен мати повну колекцію oscillogrammi, як тільки я дві хвилини я намагаюся і місце
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Дякуємо за обмін!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    будь ласка, хлопці, не з'? . Готую щось інше, щоб заглибитися в p? розділ.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    велике спасибі
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127

Аналіз інжектор

Хлопці, я додаю ще один шматок свіжого закінчив тут ми приймаємо до уваги форсунок. Хлопці, вибачте мене, але я arrapo з oscilogrami
    Чесно кажучи c'? ще одна річ, яка змушує мене pi? ефект.
    File Allegati Файл Вкладення
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Привіт,використання осцилографа в майстерні, і незамінним інструментом ,при правильному використанні добре і величезний потенціал, щоб вирішити Будь-яку проблему в найкоротші терміни.
    IP

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •