Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 19

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300

методологія відображення, мотоцикл????

Привіт всім,
    відображень на мотоцикл, за їх методології, і про те, як збільшити або торкніться і потримайте картку, отримує дуже мало навколо, навіть daifornitori програмістів не з'? у granch? курси або навчання щодо.....

qualcunopotrebbe дати підставами ?

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di biela
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Повідомлення
    90
    Я думаю, що, здається, досить, без турбо.
    Розчин для ін'єкцій, заздалегідь, і т.д.,

З повагою
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    це ок, але, будучи в карти набагато більше? значною автомобіля , підхід ? все той же, або ви повинні змінити тільки в деяких областях поширені?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di biela
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Повідомлення
    90
    Я не розумію вашого питання. Я сподіваюся, що хтось з пі? досвід відповідає нам.

З повагою
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    Я висловив p? погано.....

я хотів би знати, якщо l? розмір карти між авто і мото, метод редагування ? завжди те ж саме?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 08-05-2014 до 10:50

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Залежить від molteplicit? факторів: обсяг блоку, поділу, розподілу, фази, ступеня стиснення, типу використання, розвантаження, etc, etc, etc..

Я повинен сказати, що ? pi? важко вичавити щось з чіп-тюнінг мотоцикл, а не машина, принаймні, те, що ? мій обмежений досвід. Або краще: ми говоримо, що на мотоциклах ? pi? легко зробити шкоду продуктивності двигунів, які вже? з них високі, тому отримати щось пу? стати проблематичним без певного досвіду "механіка" основні.

Максимум, що ви працюєте на тих же параметрів: запалювання, упорскування, деякі таблиці корекції...

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    Привіт,
    точно саме це ? ключовий момент мого питання........ орієнтовно на оригінальні тачка, як і будь-атмосферний, але коли ви зіткнетеся мотоцикл з розрядів, які були змінені (Залежить від molteplicit? факторів: обсяг блоку, поділу, розподілу, фази, ступеня стиснення, типу використання, розвантаження, etc, etc, etc..)

як ми повинні себе вести?
    є відсоток (не вдаючись в деталі, видно, що ніхто його f?, і, можливо, щоб зрозуміти краще.....) для наочності редагування для різних областей, які ви вказали?

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Не існує у відсотках "стандарт" зміни. Всі st? перш за все, власний досвід, до соціальних можливостей і розширень? поставити в полі (для тестування і різних датчиків...), а також тип мотоцикла з всі змінні, які я згадував.

M999

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    "Привіт", але ми не можемо взяти, наприклад, робити це разом з урахуванням пояснень?
    залишиться хоча б один трек для форуму! бачив, що той, хто слідує мотоцикли в декількох і дуже захищені?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Порада: почніть з studiarti файл орі і DP, і намагається зрозуміти, чому так? вони зробили певні зміни. Максимум, як зіставлення, але, принаймні, дозволяють зрозуміти, чому так? ? були зроблені певні mod на місце іншого.
    Особисто, якщо вам потрібна порада на файл, який d? проблеми або орі (все, що буде доступно) у мене немає проблем забезпечити info, на відображення зробити "віддалено", вибачте, але не я. Мої карти з'явилися мотоциклів на мото, починаючи від читання звітів A/F і, принаймні, 3/4 старти в школі для центрування, принаймні, деякі частково. Л? ви починаєте редагування карти і спробуйте знову збирається infittire показання частково. Ви знаєте інші способи, щоб впливати на відображення?

M999

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •