Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    84

звіт навчальний курс перепризначення professionalchiptuning 28/02 - 01/03/14 Рим

я брав участь у процесі
    працюють co максимальної seriet? а вам?.
    дуже вичерпний перелік, пояснення і дуже хворих , метод навчання, підходить для всіх .
    викладач пояснює, метод дійсно хороший.
    завдяки співробітникам
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    красиво! Данило і Маріо ви чудові;
    Вітаю!!!
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    143
    Дуже добре, дуже цікаво.
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    115
    курс, організований професіоналами і серйозними admn він не грішить...для тих, хто дивиться на світ chiptuning ? велике значення участі в процесі так організованою.пояснення чіткі і прості,дають метод роботи без змусити вас втратити в формули і рівняння. рекомендую, хто хоче зрозуміти більше, frenquentare один з їх курсів. гарні великі оплески!!!!
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Мангейм , Німеччина
    Повідомлення
    256
    Привіт всім . Також я повинен був прийти на корсо у Римі , але з роботи, я вирішив зробити це онлайн, і ми тільки що закінчився . Данило (admin) у нього було багато терпіння, щоб пояснити мені все це так багато разів, поки не розуміла . Я можу тільки рекомендувати курс тим, хто ще не в рік зробили, і я хочу зробити . Звичайно, мені ? сподобалося, і навіть якщо ви не відчули щось адмін дав мені зрозуміти. Я був дуже радий .
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    12
    ну, що сказати, і було приємно, перш за все, знати два майстри-людини, після pi? два роки, що ми разом працювали, навіть не впізнати один одного, я не можу підтвердити, що дві людини в руки підготовлені і не вірять, що їх сильною стороною та в співпраці бажання зробити і, насамперед точність, яка в цій області має дуже а також бути готовим багато в області результат, що даю протягом 10 і я можу сказати, що я дізнався дуже багато моїх радощів, gi? мені я, знімаючи
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Цікаво, звичайно, і метод вчили дуже функціональним і практичним, а також величезне задоволення від того, як засновники форуму та інших користувачів.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Ось свіжий від онлайн-курс. Я хотів би подякувати Данила за те пояснив різних управлінь і використовувати різні стратегії. Я б сказав, відмінний курс для тих, хто хоче почати змінювати, правильно блоків управління. Нічого не залишається, як застосовувати вчення.
    Від матвія
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Машиніст Visualizza Messaggio
    Ось свіжий від онлайн-курс. Я хотів би подякувати Данила за те пояснив різних управлінь і використовувати різні стратегії. Я б сказав, відмінний курс для тих, хто хоче почати змінювати, правильно блоків управління. Нічого не залишається, як застосовувати вчення.
    дякую, але в вашому випадку я повинен сказати, що, незважаючи знайшовши, зробив онлайн у мене був відмінний alievo, що я зробив все простіше с швидкість aqcuisizione даних вражає,до наступного разу.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    хлопці, сертифікат не тримаю :-(
    IP

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima