Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44

Програми для діагностики мотоцикл Ducati з ELM 327

Хто мені радив би програма добре працює для діагностики мотоциклів Ducati з ELM 327?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Ducatidiag або ScanST.

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Citazione Спочатку Написав m999 Visualizza Messaggio
    Ducatidiag або ScanST.

M999
    В реальності? ці 2 гі? я читав, але:
    1. для Ducatidiag я читала, що потрібно дозволяє ліцензія, безкоштовно автор, що за? пішов з проекту.
    2. ScanST я d? всі помилки DLL, під час установки.

Ти їх використав?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав maximumwarp Visualizza Messaggio
    В реальності? ці 2 гі? я читав, але:
    1. для Ducatidiag я читала, що потрібно дозволяє ліцензія, безкоштовно автор, що за? пішов з проекту.
    2. ScanST я d? всі помилки DLL, під час установки.

Ти їх використав?
    ducatidiag не вимагає активації успішно використовую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    Тільки якщо у вас є 5Am не вимагає ліцензії. З 5 РАНКУ потрібно файл ліцензії скопіювати в папку установки.

maximumwarp, однак ELM 327 з ScanST300 працює відмінно.

Вибачте, вище я хотів написати "тільки якщо у вас є 59М не вимагає ліцензії".
    Востаннє редагувалось leandro89; 04-03-2014 до 17:02

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Citazione Спочатку Написав maurof650 Visualizza Messaggio
    Тільки якщо у вас є 5Am не вимагає ліцензії. З 5 РАНКУ потрібно файл ліцензії скопіювати в папку установки.

maximumwarp, однак ELM 327 з ScanST300 працює відмінно.
    Точно, я вже? прочитав цю річ і тому? цікаво... Я повинен використовувати його на Monster S2R 800 2005/2006, що 99,9% монтує 5 РАНКУ, тому мені потрібен файл ліцензії, але я, здається, зрозумів, що автор їх не дає pi?, правильно? ScanST300 я d? помилка відсутній файл після завершення установки і запустити його, я повинен піти в папку установки, чому? не створює n? група програм в меню Пуск n? значок, починаючи, звичайно, частина а, але мені залишилося все по-французьки, а то я не знаю, якщо цей файл відсутній, може призвести до наслідків... крім Того Ducatidiag мені здається правдою-інтерфейс pi? ясно!

Програмне забезпечення, VDST, що ви скажіть мені? Хтось з вас його використовує? Не можу зрозуміти, якщо ? безкоштовно (і в цьому випадку, де його знайти) чи ні...
    Востаннє редагувалось leandro89; 04-03-2014 до 17:12

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    У VDST/S або Centurion, що завгодно ? за додаткову плату, але це професійний інструмент. Про ScanST секунду, що ви неправильно що-небудь, у ванні, на сайті ви також знайдете направляючих російська, google і знайдеш.

Також близько Ducatidiag не ? правда, що проходить більше? ліцензії ? також писав на цьому форумі, де і як це зробити...

M999

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Citazione Спочатку Написав m999 Visualizza Messaggio
    У VDST/S або Centurion, що завгодно ? за додаткову плату, але це професійний інструмент. Про ScanST секунду, що ви неправильно що-небудь, у ванні, на сайті ви також знайдете направляючих російська, google і знайдеш.

Також близько Ducatidiag не ? правда, що проходить більше? ліцензії ? також писав на цьому форумі, де і як це зробити...

M999
    На Ducatidiag я думаю, ви маєте рацію, на кроці ліцензії, чому? вчора я намагався зібрати частково форму на сайті, і я отримав відповідь, що мені сказали, що форми не був повним, як тільки я перечитую інформацію, необхідну для ELM 327 з мотоцикла і намагаюся виконати подачу, щоб отримати ліцензію (чи існує якийсь альтернативний спосіб?).
    Для ScanST c'? мало помилятися: ? установку, яка дозволяє вибирати тільки шлях установки, і ніякий інший варіант, крім того (і я не щоб похвалитися, але тільки, щоб сказати, що я не помилився) я нуб що стосується ECU, так як не розумію багато двигунів, але експерт обчислювальна майже 2 десятиліття досвіду за спиною, тому я не можу робити помилки при установці простий утиліти. Я підозрюю, що проблема може виникнути або через використання Windows 7 64-bit або відсутність який-небудь компонент (якщо я правильно пам'ятаю, файл, на якому я отримую повідомлення про помилку ? DLL, яка називається MZTools3, частина якийсь компонент, який розробник avr? використовується для реалізації програми).

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    Ок, тоді спробує? Ducatidiag, спасибі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Я не хочу абсолютно, щоб поставити під сумнів ваші здібності?, не знаю, що ви і не дай бог, інший. Я можу сказати вам, що ScanST навіть з "жалюгідний" XP SP3 не створює ярлик на робочому столі, і дійсно, ви повинні піти і створити самостійно за допомогою "створити ярлик" копіювати/вставити. На момент запуску SW підключається тільки до сервера тип і починає завантажувати оновлення, і dll мов...

M999

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •