Привіт всім я хотів би знати, якщо хтось має інформацію про файл brera v6 ecu MED7.6.2.
Даний файл був завантажений, але автомобіль не був своїм життям.
Тільки одне питання:я читав в boot, а потім з coleggamento в школу вдалося визначити, ecu і зробити пробний запис, яка не закінчується після ініціалізації, а тепер не можу робити, навіть ecu id,(автомобіль) як ви думаєте?
тоді я не знаю, як ніколи не titanium, а мені не відкриває, але драйвер c'?.
Тих, хто хоче...ми можемо вивчати файли.
хлопці, ніхто не може дати мені вказівки з приводу файлів цієї машини?
я не можу зрозуміти, якого розміру має бути басейн і знайшов драйвер титан, що c'?....файл ? від 2mega і не йде, і якщо я вибираю драйвер мені помилку...може бути, не перебуває з розміром, якщо його різання 1mega нада....хто мені допомагає?
потім діагноз multiecuscan я ці записи на діагностику двигуна, на що посилаються?
я можу вам сказати, що вихідний файл bosch ? у 1790 kb
оригінал, який стоїть на цьому блозі ? 1920 kb
файл, який ти читав ? від 2048 kb
все залежить від способу читання і компіляції файлу і з інструменту використовував.
я перевірив і зіставлення такі ж, але розташовані за різними адресами у файлі.
я теж не розумію нічого.
я використовую оригінальний розмір від 1790 року.
я навіть kess оригінал, але я ніколи не міг використовувати ці блоки управління, чому? я не зрозумів, правильний розмір файлу.
отже, як я і думав....ви повинні з'ясувати, правильний розмір у використанні..***** і файли 896 в me7.9.10
я? я навіть читає з cmd офіційний з розміром зазначеному вами і cio? 1790kb....але у мене відкриває з титаном.
Чому ви не можете використовувати kess з цими ecu?
не використовую kess, чому? я заробляю файли від 1790 kb, і я можу використовувати їх cos?.
я не хочу, щоб мене ускладнення перетворення файлу в інший розмір
одного разу я прочитав блок управління в багажнику, і я прочитав тільки карти з файлу 1024 кб.
cos? у метушні використанні інструмент, який працює і відпочиває kess
ок, я розумію, але так не вирішую проблеми, чому? також з іншого, для читання, з іншого розмір мене не відкриває файл...або краще на титан мене не визнає....
ну я продовжую вивчати цей файл, і я думаю, що я знайшов, тепер карти передоплати та лямбда-виразу:
аванси 1EF924 для карт 4 в цілому, а потім 1E38CE всі 4 карти, я вважаю, дві серії по одній для кожного ряду циліндрів...
потім 1E18FD дві карти лямбда.....
потім я знайшов карту, я думаю ін'єкцій 1EB736 і про те, що метелик в 1E9CC8, що з рахунків факти повинні отримати всі?80%.
якщо хтось має щось сказати,.....але я бачу, що на цій dicussione c'? майже військова таємниця...
Востаннє редагувалось leandro89; 04-03-2014 до 16:58
ок, я вірив, що, маючи значення між 112 і 134....я їх інтерпретувати значення лямбда-між 1,12 і 1,34....і ми говоримо, що готові навіть, здається, надівається на кисть....в залежності від оборотів двигуна.....
я знаю, що сказати? потрібно або менше, щоб змастити або smagrire?
тоді, очевидно ? право дивитися дані чітко авансів?
хм, тоді мені доведеться повернутися на картку і шукати їх.....тільки, що в цей момент я ritrover? що-то з аналогічними значеннями....чому? а то лямбда пу? oscllare від 1,00 до 1,30 я думаю....бачили також, який тип автомобіля...