привіт всім, хлопці будь ласка, я хотів би думка на цей файл peugeot 307 2000 dc edc 15c2, де з ecusafe я видалив fap і egr remover я видалив egr, я хотів би знати, якщо ви думаєте, я можу завантажувати файли cos? як ? факт, або, якщо є речі, які не йдуть добре, і що я повинен бути обережний у стадії написання, враховуючи, що ? перший з цих автомобілів, що я повинен писати; я не знаю, якщо ви втратите кодування форсунок або інший або я роблю плутанини з renault? або, якщо я повинен, щоб змусити закрити egr з перехідником або я можу обійтися?; я прочитав "p"? все, що на форумі міг мати справу з цим ecu, але врешті-решт я все ще ясні ідеї cos? я сподіваюся, що хто-то пі? експерт, я можу видалити всі сумніви. додаю файл ori-й? файл мод зробив перш за ecusafe потім перейшов у egr remover, а потім врятував від titanium.
файл орі ? цюй? http://www.professionalchiptuning.ne...1911#post81911 файл орі були вже? є у банку даних розміщені magi1984 але у порівнянні з моєю ? трохи відрізняється в кінці, і, щоб бути впевнений, я відправив ance мій.
дякую всім за допомогу, я сподіваюся, що ви передасте мені