Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120

opel agila 1.3 дизель проблеми, підсилювач керма

Добрий вечір chiptuners, завжди бореться з машини повені тут, у Бастилії, і я agila 2008 року, в якому мені не вдалося відновити підсилювач керма, решта все працює і включається, навіть індикатор контролю стабільності? але я думаю, це тільки відображення помилку, підсилювач керма, у параметрах не можу увійти в діагностику і бачу, що ебу ? харчування але йому не вистачає живлення 30 кремезний, те, що йде прямий, я вже? перевірив запобіжники на акумуляторі, запобіжник f16 на розподільній коробці в моторному відсіку і все ок, але не приходить під струм в роз'єм, якщо у кого є схеми opel або знає, дайте відповідь, як він працює, я міг би знайти дорогу-й? впевнена, замість того, що продовжувати йти в темряві.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, але від елементів керування, які ви робили в машині є abs або esp?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    щиро не міг зрозуміти, шпигун, який включається в додаток до цієї рульової ? що з автомобілем, і під дві криві лінії, я припустив, що це, що esp, але без експлуатації і не впевнений.

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    ви знаєте цей автомобіль ? Suzuki splash, заходи кузова для Opel, якщо у вас esp покладіть на рульове колесо в центрі і зробіть калібрування кута рульового управління, гальм, то перейдіть на дорогах досить мало, і тому вам l' навчання ru0te датчиків *****unque зробили все контролює, завжди з діагностики всіх компонентів бортовий

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    так, але проблема ? що мені не приходить в будь-якому випадку харчування на 30 електродвигуна, stamattino я подзвонив спеціалізованої майстерні, уповноваженої opel, а мені сказали, що ті 30 виходить не від акумулятора, а від блоку керування, розташованого під tunner центральний, мораль, здається прямим, але не робить ? з того моменту ? управляється від ебу, вище ебу ? закінчилася під водою, потім все окислюється і ви не можете навіть відкрити, чому? assembalata від іп? електронні карти, що серед них коли-поділ усечении зварних швів з'єднання, плюс diagnosta opel сказав мені, що polarit? навпаки, КАЖУ, ЩОБ ВСЕ, ЩО ВИ НЕ ризикуєте СПАЛИТИ ЩОСЬ, ЧЕРВОНИЙ ПРОВІД ? НЕГАТИВНИЙ І ЧОРНИЙ ДРІТ ПОЗИТИВНИЙ.
    зараз клієнт сказав відчувати, що стоїть новий і, можливо, якщо замовляєте кажу вам відворотом.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав gick Visualizza Messaggio
    так, але проблема ? що мені не приходить в будь-якому випадку харчування на 30 електродвигуна, stamattino я подзвонив спеціалізованої майстерні, уповноваженої opel, а мені сказали, що ті 30 виходить не від акумулятора, а від блоку керування, розташованого під tunner центральний, мораль, здається прямим, але не робить ? з того моменту ? управляється від ебу, вище ебу ? закінчилася під водою, потім все окислюється і ви не можете навіть відкрити, чому? assembalata від іп? електронні карти, що серед них коли-поділ усечении зварних швів з'єднання, плюс diagnosta opel сказав мені, що polarit? навпаки, КАЖУ, ЩОБ ВСЕ, ЩО ВИ НЕ ризикуєте СПАЛИТИ ЩОСЬ, ЧЕРВОНИЙ ПРОВІД ? НЕГАТИВНИЙ І ЧОРНИЙ ДРІТ ПОЗИТИВНИЙ.
    зараз клієнт сказав відчувати, що стоїть новий і, можливо, якщо замовляєте кажу вам відворотом.
    писати великими літерами означає кричати, якщо ви хочете виділити якийсь фразі є таблиця формату

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Б? якщо є всі ці проблеми ? залишилася повністю затоплені водою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    вони, а також місцями в polarit?....бга...дайте нам знати, l результат
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Що-то з polarit? перевернута я, схоже, справді, дивні...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    Що ? таблиця формат леандро?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис