Привіт, я купив Panda 1.3 mj використана 2007 року мотоцикл в хорошому стані, й так? не нове, зміни та покращення надання послуг, блукаючи по інтернету, я виявив, навіть на цьому форумі, c'? сказати, що від оригіналу нижче 2000 обертів ? по-справжньому плакав!
Панда, мені потрібно йти на Роботу, проїжджаю близько 80 км в день по шосе, всі криві на Регіоні Лігурія, в провінції Генуя,
Мені подобається пара вниз, і жив у горах ? дійсно необхідне, і, завдяки цьому, деяку інформацію ви знайдете на різних форумах, або отримала значні поліпшення надання вниз.
Я купив L' MPPS, і я закрив клапан egr , я викоренені фалос всередині впускний, а потім після декількох діб провів, намагаючись щось зрозуміти, я також зробив карту, але легкий.
Двигун, здається, іншого, з допомогою простих механічних змін, і mappetta , gi? 1400 оборотів ви почуєте поштовх, споживає в даний час? менше вихлопних газів і диму ? збільшилася тільки з прискорювача в планшеті.
У мене також Lancia Delta Integrale, що використання тільки йти на мітинги чи демонстрації rallystiche історичних.
Turbolic, Нахилився, але Не Розбите.