привіт ви знаєте, якщо існує x, що ви можете перепрограмувати ключ mercedes іч-заздалегідь спасибі. Вартість нового ключа і близько 300 євро існує, так чи систем x ви можете зробити економічно
привіт ви знаєте, якщо існує x, що ви можете перепрограмувати ключ mercedes іч-заздалегідь спасибі. Вартість нового ключа і близько 300 євро існує, так чи систем x ви можете зробити економічно
тільки в mercedes,перевірити мідної котушки маленький, все на раз, і те, що істерики!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
Л?ви втратили ? ne потрібно робити нові, або, як каже motorsport проблеми з котушкою. Чому? багато разів ви в змозі відремонтувати їх.
спробуйте витягнути ланцюг з корпусу і перевірте з лупою, якщо ви ? dissaldata котушка з міді, або, якщо є чіп dissaldati, перевіряти її дуже уважно, правильно ? все ок ви не можете зробити нічого, замовити в автосалон з номером шасі і він буде доставлений вам вже закодований, звичайно, вартість ? високий
Але, що проблема в тобі?? я, відремонтувати один буквально вчора ви були disaldati в interuttori закриття
напевно, як зазвичай індукції в котушці я disalda я rompe.Una питання, хто-небудь з вас може їх знайти ці котушки індукції x mercedes?
однак новий ключ коштує 265 євро
Привіт,але ви впевнені, що проблема в ключі,ви пробували, якщо інфрачервоний сигнал лунає?