хтось сказати мені, будь ласка, якщо ? можна tdc від ecu подушка безпеки у мене є ecu-спис, що, якщо я не помиляюся, то і autoliv 1.
c'? роді програма dtc remover, що робить?
хтось сказати мені, будь ласка, якщо ? можна tdc від ecu подушка безпеки у мене є ecu-спис, що, якщо я не помиляюся, то і autoliv 1.
c'? роді програма dtc remover, що робить?
Я б порекомендував вам настійно рекомендую не грати з ecu, air-bag, якщо справа доходить до аварії або інший binogna обов'язково ремонтувати його відновлення, в межі, якщо потрібно escudere якийсь натягувач застосувати опір, рівний значення для натяжителя ременя безпеки, щоб виключити..
Терпіння і чеснота сильних..
пу? бути також якийсь датчик удару, щоб дати вам неприємності, що помилки це
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
після різних тестів я riusco він змінитися", я перевірив різні дроти маси і посилання, але тепер помилка ? минуле від теперішнього, переривчастий, потім calcella ? я.
я зрозумів, що ? краще триматися подалі від ecu подушка безпеки все, крім crasch.
в чому? кращу програму для crasch?
є багато sw для краш-одне доповнює інше . тільки те, що вам потрібно зробити, для різних configuarzioni краще зробити їх з examiner, у вашому випадку, і ви спокійній
Привіт, хлопці, кого я можу відключити dtc ecu edc16 c39 альфа 159 1,9 150cv ? мені помилку P2015 помилка, що відноситься до панелі колектор