Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 41

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214

Випередження впорскування 1.3 Mjt - MJD8 проти MJD6

І трохи, що я вивчав карти заздалегідь 1.3 multijet і confrontavo, що MJD8, що виходить від проекту OLS, які повинні виходити від damos... а потім conftrontavo з моєї Точки 70CV потім MJD6.
    ? у табличній cos? як з файлу МНК для мене, не ? правильно ilverso читання, насправді градусів заздалегідь буде збільшуватися із збільшенням оборотів, а не навпаки.
    SOI1.jpg

Але як я вже говорив, для мене слід читати таким чином:
    SOI2.jpg

У MJD8 карту ? 8-коефіцієнт перетворення 0.3 (принаймні з того, що c'? у файлі OLS...), а в MJD6 карту ? 16-розрядний коефіцієнт перетворення 0,015625 (з того, що я знайти в мережі)

70 РЕЗЮМЕ, так що він працює з авансів більше, можливо, із-за меншого тиску і, отже, в результаті час впорскування-й? високий.

Тепер, бажаючи оптимізувати заздалегідь на мій двигун 70 К.С., що розрахунки йдуть факти, щоб компенсувати збільшення часу уприскування? Щоб не піти в форсаж, але навіть не в precombustione?

Ці, які я проаналізував, повинні бути карти main inj.... як ми знаємо, multijet має кілька ін'єкцій... до і після...
    Щоб зробити хорошу роботу, ви повинні змінити карти уприскування пілотного і попереднього впорскування?
    Пост ін'єкції, що б підвищити температуру каталізатора або DPF якщо є можна видалити (враховуючи, що я знаю, ні за чим не потрібні для роботи)?

Я знаю, що не ? непроста тема, але я сподіваюся, що хтось може допомогти мені, і допомогти усіх, хто має ці мої запитання.
    Дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    33
    Citazione Спочатку Написав Fede78 Visualizza Messaggio
    І трохи, що я вивчав карти заздалегідь 1.3 multijet і confrontavo, що MJD8, що виходить від проекту OLS, які повинні виходити від damos... а потім conftrontavo з моєї Точки 70CV потім MJD6.
    ? у табличній cos? як з файлу МНК для мене, не ? правильно ilverso читання, насправді градусів заздалегідь буде збільшуватися із збільшенням оборотів, а не навпаки.
    SOI1.jpg

Але як я вже говорив, для мене слід читати таким чином:
    SOI2.jpg

У MJD8 карту ? 8-коефіцієнт перетворення 0.3 (принаймні з того, що c'? у файлі OLS...), а в MJD6 карту ? 16-розрядний коефіцієнт перетворення 0,015625 (з того, що я знайти в мережі)

70 РЕЗЮМЕ, так що він працює з авансів більше, можливо, із-за меншого тиску і, отже, в результаті час впорскування-й? високий.

Тепер, бажаючи оптимізувати заздалегідь на мій двигун 70 К.С., що розрахунки йдуть факти, щоб компенсувати збільшення часу уприскування? Щоб не піти в форсаж, але навіть не в precombustione?

Ці, які я проаналізував, повинні бути карти main inj.... як ми знаємо, multijet має кілька ін'єкцій... до і після...
    Щоб зробити хорошу роботу, ви повинні змінити карти уприскування пілотного і попереднього впорскування?
    Пост ін'єкції, що б підвищити температуру каталізатора або DPF якщо є можна видалити (враховуючи, що я знаю, ні за чим не потрібні для роботи)?

Я знаю, що не ? непроста тема, але я сподіваюся, що хтось може допомогти мені, і допомогти усіх, хто має ці мої запитання.
    Дякую
    здрастуйте, віра чи можу я запитати, чому? вам потрібні ці інфо??якщо вам потрібно зробити карту, тяга ок, але в іншому випадку 1.3 по карті, soft і відчувайте збільшувати час вприскування йде вже більше, ніж користі...

ви в будь-якому випадку заздалегідь слід розглядати навпаки
    Востаннє редагувалось leandro89; 07-03-2014 до 17:01

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Привіт, ідея в тому, щоб оптимізувати моєї Точки 1.3 70CV... тепер я не знаю, щоб встановити BV35 gi? змінена геометрія, що працюєте з перепускного клапана... або покласти на GTB1549V, отриманих 2.0 Multijet 170 Л. с., хоча, можливо, вирішенням цієї проблеми? розумним було б золоту середину... тобто GTB1446V в 1.6 Multijet
    Тепер, слідуючи деяким радам, я тільки передбачати 1.5 градусів, ніж оригінал.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    якщо добре пам'ятаю, і сказали, десь ще, що не очікує, дизель cazzum....
    варто серйозні проблеми...
    щоб діяти з повним знанням справи, потрібно бути розрахована на скільки градусів триває протягом основного упорскування від мікросекунд до градусів обертання двигуна і від розуміння того, чого ви пу? натисніть заздалегідь...
    припустимо ваш ін'єкцій 4000 оборотів як 890us, які перетворюються з допомогою формули, у мене зараз немає під рукою відповідних тривалість 25? обертання, якщо на 4000 об с, що iq, що ви, вклавши ecu приймає до 20? (цифри навмання), і ти знаєш, що твій впорскування закінчується в 5? після вмт....
    тепер і переконаність в цілому, що не слід вводити більше 10? після вмт....
    я щиро бажаю, щоб ті деякі, що карти, які я роблю, може прийняти іншу стратегію....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    якщо добре пам'ятаю, і сказали, десь ще, що не очікує, дизель cazzum....
    варто серйозні проблеми...
    щоб діяти з повним знанням справи, потрібно бути розрахована на скільки градусів триває протягом основного упорскування від мікросекунд до градусів обертання двигуна і від розуміння того, чого ви пу? натисніть заздалегідь...
    припустимо ваш ін'єкцій 4000 оборотів як 890us, які перетворюються з допомогою формули, у мене зараз немає під рукою відповідних тривалість 25? обертання, якщо на 4000 об с, що iq, що ви, вклавши ecu приймає до 20? (цифри навмання), і ти знаєш, що твій впорскування закінчується в 5? після вмт....
    тепер і переконаність в цілому, що не слід вводити більше 10? після вмт....
    я щиро бажаю, щоб ті деякі, що карти, які я роблю, може прийняти іншу стратегію....
    коефіцієнт перетворення ? x 0,023437 і тому 20,85? отже, ми маємо карту duration 20?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Ви насправді я питав саме ради, як правильно передбачати. На жаль ? теми, які, можливо, мало хто знає докладно.
    Cos? як я зробив я знаю, що не добре.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я думаю, що ви сказали, як зробити, в будь-якому випадку....
    пошук формули і факти, розрахунки..
    вже так робите, ви зрозумієте самі, що ін'єкції зокрема, не перевищують ніколи не складати градусів термін служби...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Ок, спробує? зрозуміти, як робити розрахунки.
    Спасибі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Те, що я зрозумів, я не повинен мати ін'єкції за 10? після вмт, але як почала уприскування?
    Десь я читав, як почала уприскування значення 20? перед вмт...

В оригінальній карті моєї Точки 70 К.С. я заздалегідь до 29 градусів (IQ вище за 26 мг/stk і 4688 оборотів)... Можна?
    Якби cos? я міг би надати дизельного палива на 39 градусів (з 29 до вмт + 10 після вмт) не піти в форсаж?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав Fede78 Visualizza Messaggio
    Те, що я зрозумів, я не повинен мати ін'єкції за 10? після вмт, але як почала уприскування?
    Десь я читав, як почала уприскування значення 20? перед вмт...

В оригінальній карті моєї Точки 70 К.С. я заздалегідь до 29 градусів (IQ вище за 26 мг/stk і 4688 оборотів)... Можна?
    Якби cos? я міг би надати дизельного палива на 39 градусів (з 29 до вмт + 10 після вмт) не піти в форсаж?
    не ? саме так....
    у вашому випадку ви знаєте, що iq(26mg) = 4688 спінів ви до 29?.....or? ви знаєте, коли починається процес основного впорскування....але, як вам раніше я висловив припущення перед знаєте, скільки градусів в результаті??
    10? є неписане правило, що? пу? змінюватись в залежності від двигуна ? двигун, особливо для таких, як ви v? встановити "обладнання"...
    якщо ви знаєте, скільки градусів термін служби кутовий відповідають свої часи уприскування з авансів в руки можна вже? змусити вас зрозуміти, як з виробником, вирішив зайти з тривалістю упорскування за пмс.....
    пам'ятайте, що потім, коли вони намагаються держав високих градусів кількість? дизель і першорядної важливості стежити за egt....

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •