І трохи, що я вивчав карти заздалегідь 1.3 multijet і confrontavo, що MJD8, що виходить від проекту OLS, які повинні виходити від damos... а потім conftrontavo з моєї Точки 70CV потім MJD6.
? у табличній cos? як з файлу МНК для мене, не ? правильно ilverso читання, насправді градусів заздалегідь буде збільшуватися із збільшенням оборотів, а не навпаки.
SOI1.jpg
Але як я вже говорив, для мене слід читати таким чином:
SOI2.jpg
У MJD8 карту ? 8-коефіцієнт перетворення 0.3 (принаймні з того, що c'? у файлі OLS...), а в MJD6 карту ? 16-розрядний коефіцієнт перетворення 0,015625 (з того, що я знайти в мережі)
70 РЕЗЮМЕ, так що він працює з авансів більше, можливо, із-за меншого тиску і, отже, в результаті час впорскування-й? високий.
Тепер, бажаючи оптимізувати заздалегідь на мій двигун 70 К.С., що розрахунки йдуть факти, щоб компенсувати збільшення часу уприскування? Щоб не піти в форсаж, але навіть не в precombustione?
Ці, які я проаналізував, повинні бути карти main inj.... як ми знаємо, multijet має кілька ін'єкцій... до і після...
Щоб зробити хорошу роботу, ви повинні змінити карти уприскування пілотного і попереднього впорскування?
Пост ін'єкції, що б підвищити температуру каталізатора або DPF якщо є можна видалити (враховуючи, що я знаю, ні за чим не потрібні для роботи)?
Я знаю, що не ? непроста тема, але я сподіваюся, що хтось може допомогти мені, і допомогти усіх, хто має ці мої запитання.
Дякую