всім привіт хлопці, з новим роком і, сподіваюся, в минулому гарні свята, повертаючись до моєї проблеми мені потрібно електрична схема magpro 4.2 чорний ящик " для виправлення мого, в якому і спалили резистор до обмотці, а мені потрібно значення цього опору. У мережі не зміг знайти нічого, якщо хтось може мені допомогти, але я був би вдячний. Привіт усім і дякую
привіт всім спасибі за ваш своєчасний відповідь, я бачив файл, мій травень збігається з першої фотографії (додаю фото з червоною стрілкою) на практиці цієї маленької котушки не знаю, яке значення він, ви і спалений і не говорить, що файл, який ви мені надіслали. Насіння ви можете допомогти якимось чином тобі вдячний. Дайте мені знати, привіт
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 06-01-2014 до 14:04
привіт всім, я побачив, що все ще не можете переглядати файли, так я поясню те, що мені цікаво знати (переглядів ваші благі наміри допомогти), і на фотографії, що у вас опубліковано на першій фотографії (kess_up_cl) в центрі зображення є маленька катушка чорної спала ось я б знати значення цієї котушки. Привіт спасибі...