Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12

Обговорення: alfa romeo mito 155 t-jet

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    6

alfa romeo mito 155 t-jet

hello людей
    've перепрограмувати деякі дизельні автомобілі, але ніколи не мав будь-яких бензин в даний час мають Alfa Romeo mito 1.4 155CV, і я хотів тільки змінити файл у режимі? "Dynamic", хтось пу? мені допомогти?

IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Поштовий файл .ori в розділі оригінальні файли, а потім вкажіть тут посилання.
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    Citazione Спочатку Написав Дуарте Visualizza Messaggio
    Я не прошу пробачення, ще не звикли до форуму, а також, але я думаю, що зараз це добре

Додаток 6621
    if you speak english : the original files must be placed in the appropriate section (files машини ecu gasoline/diesel) and then put here the link where your original files are
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    6
    Citazione Спочатку Написав carmageddon Visualizza Messaggio
    if you speak english : the original files must be placed in the appropriate section (files машини ecu gasoline/diesel) and then put here the link where your original files are
    ок, thank you very much ... is so much easy english for me

http://www.professionalchiptuning.ne...meo-mito-155hp

ru?s here original file
    Востаннє редагувалось leandro89; 04-01-2014 до 18:48
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав Дуарте Visualizza Messaggio
    ок, thank you very much ... is so much easy english for me

http://www.professionalchiptuning.ne...meo-mito-155hp

ru?s here original file
    регламент говорить чітко, він пише по-російськи, carmageddon я розумію, що ти хотів допомогти вам дуарте, але якщо ми зробимо таким чином, для всіх користувачів, іноземні поєднує в собі безлад серед обговорення. Дякую
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    здрастуйте, ви можете написати ***** до онлайн-службі форуму, які ви виконуєте зміни, які ви просите на ваш файл, звичайно, за додаткову плату вас посилає в короткі терміни.
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    прошу уточнення :

-як ніколи розділи мають подвійне назва російська/англійська?

безумовно, чому? ви хочете, щоб полегшити тим, хто не говорить добре l російська і говорять на іншій мові (англійська, можливо) до участі у форумі...чи я помиляюся?

чому? навіть якщо це й так? не було і, враховуючи, що ви хочете, що ви говорите по-італійськи (расової дискримінації?), мені цікаво, чому? прийняти у форумі користувача-іноземця, який важко перекласти один англійський, або іншу мову, всі російська технічний...веб ? світової ? універсальний я тільки зробив одне задоволення, які ви повинні були зробити ви, з вашої власної волі? і, не питаючи, ne сказати, нічого нікому не образливе...і я тепер заберіть чому? я не писав по-італійськи?

ви повинні були б відповісти all користувача, який не розуміє, cippa, ніж те, що писала, і попросити його написати по-російськи, а не на псевдо-українська.

хлопці, не в образу, було б більше? чудово відкрити жалюзі та адаптації з іншими...чи я помиляюся?

я беру участь з задоволенням? я був би вдячний також деякі поліпшення, от і... - це лише поради, не гнівайтесь.
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я приступив до видалити всі повідомлення не по темі,я просто хотів зробити на увазі, що заголовки розділів пишуться як англійською, так і англійської мови, щоб допомогти іноземним користувачам, але це не означає, що ви повинні написати на нашому форумі російська, благо в 10 різних мовах,я не розумію, чому повинна бути ця спільність адаптуватися до різних іноземним користувачам, а не їх в наше суспільство, що робить кожен з нас, коли пише в форум іноземний,просто у використанні ****** перекладач, ви розумієте, " + " або " - все,це наші думки і, таким чином, ми робимо правила.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    l російська ? граматично й? комплекс dell англійська, tant ? що між країнами-й? у цивілізованих л, італія, як і раніше має дуже високий відсоток людей, які не знають, як говорити. правильно і говорять на одному із багатьох діалектів, у яких є коріння.
    мій була рада, відкривання l internazionalit?, це допоможе краще зрозуміти, навіть технічно доступних засобів для тюнінгу електронний, навіть, чому? частина процесу інтернаціоналізації ? починається років тому, і я не розумію, чому? зупинимося на особливо корисним для нашого зростання, а не центральний (як я бачу)...але господарі ви, і ваші вибори не можуть бути обговорені, чому? не звертайте увагу, ідеї інших людей, щоб ввести деякі інновації (не в образу звичайно,,? тільки точка зору).

я живу в невелике містечко, який живе практично тільки туризмом...але де, на жаль, менеджери готелів, кемпінгів і партнери в сфері туризму, говорять неохоче англійська та німецька (основи туризму)...і де, якщо ви хочете поїсти піци до 22 дивляться на тебе зла...не ? можливо, щось подібне...я приймаю, але не приймаю те критику людей, що говорить про те, як вийти з кризи

вибачте, ще l офтопік, була тільки критика, по-моєму конструктивної і позитивної
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    l російська ? граматично й? комплекс dell англійська, tant ? що між країнами-й? у цивілізованих л, італія, як і раніше має дуже високий відсоток людей, які не знають, як говорити. правильно і говорять на одному із багатьох діалектів, у яких є коріння.
    мій була рада, відкривання l internazionalit?, це допоможе краще зрозуміти, навіть технічно доступних засобів для тюнінгу електронний, навіть, чому? частина процесу інтернаціоналізації ? починається років тому, і я не розумію, чому? зупинимося на особливо корисним для нашого зростання, а не центральний (як я бачу)...але господарі ви, і ваші вибори не можуть бути обговорені, чому? не звертайте увагу, ідеї інших людей, щоб ввести деякі інновації (не в образу звичайно,,? тільки точка зору).

я живу в невелике містечко, який живе практично тільки туризмом...але де, на жаль, менеджери готелів, кемпінгів і партнери в сфері туризму, говорять неохоче англійська та німецька (основи туризму)...і де, якщо ви хочете поїсти піци до 22 дивляться на тебе зла...не ? можливо, щось подібне...я приймаю, але не приймаю те критику людей, що говорить про те, як вийти з кризи

вибачте, ще l офтопік, була тільки критика, по-моєму конструктивної і позитивної
    як справедливо ви говорите, ви офтопік, то вам видалять також повідомлення, крім моєї ;-)
    уго ---- президент A.E.P.
    IP

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •