Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 48

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196

Інформація про обмежувач крутного моменту

Привіт всім, у мене є сумніви на обмежувачі крутного моменту, що знаходяться в ecu мого GT 1900 150CV EDC16C39. Я заявляю, що я лише аматор, але ? від p? час, що я втрачаю з ECM, щоб спробувати щось зрозуміти і в майбутньому, можливо, оптимізувати свій автомобіль. Однак мої сумніви, повідомляється на обмежувачі крутного моменту, так як на ecu ? сьогодення-це "обмежувач максимального крутного моменту" і обмежувач для кожного руху.

Значення обмежувача руху встановлюються на 1000, то я роблю висновок, що ? як якщо б вони були заборонені?

Якщо потребує? довелося обмежити крутний момент тільки на шостій передачі, можна буде? Cio? якщо в "обмежувач крутного моменту massiama" 2500RPM я 360nm і в "обмежувач крутного моменту шостій передачі" 2500RPM я 330nm, як би ви ебу?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    esguirebbe нова команда щоразу приходить інформація 6 передач є.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Тому якщо ви хочете вирішити проблему, тільки пара мається на шостій передачі я можу змінити параметри тільки для цього умови.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    очевидно тільки те, пі? вниз. а зазвичай навпаки, ми тільки на низьких передачах

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    якщо ми не indiscrteti, що проблеми у вас в 6 передачі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав sergiot Visualizza Messaggio
    якщо ми не indiscrteti, що проблеми у вас в 6 передачі?
    Тихий, немає проблеми, дійсно спасибі, вичерпні відповіді. Практично всі ? народився, коли я замінив зчеплення і я вирішив провести зміни в групі Зчеплення+Маховик, встановивши Маховик Monomassa. Машина йде дуже добре, дьогтю в бочці меду ? що на шостій передачі приблизно 2200\2500Rpm, якщо я хочу відновити силу відчуває вібрації, яка, ймовірно, раніше був затухають з маховика. Якщо поставлю карту ОРІ ? значно зменшується і тільки обмежений діапазон 2200\2300Rpm. Перевіряючи значення обмежувача крутного моменту, як в оригінальній карті приблизно 2250Rpm ? обмежений, приблизно в 350 нм максимального крутного. Отже, враховуючи, що проблема проявляється тільки в Шостому, я хотів обійти цю неприємність, щоб поповнити картку moddata. Серед іншого в обмін на GT ? на C530\6, що має бути вивчена для того, щоб тримати 305nm, я робив вигляд, що у картці Орі випробуванні значення, і це значення було перевищене приблизно на 55nm, я думав, що я знайти 305 як верхня межа.

Сьогодні я зменшив значення обмежувача Шостій передачі від 1000 до приблизно 340\350 для перевірки проблеми, насправді я, різко знижується вібрація тільки в цій deterinata стан. Будучи новачком в цьому питанні, тепер "giocherello" з картою, яка у мене ? було, просто щоб почати розбиратися і виключно для особистого знання.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    у мене теж була така ж проблема з 156 1,9 110 л. с., що коли зіставляється стикалася з такою ж проблемою вібрації на додаток до принципу проковзування зчеплення. я дав вага, особливо при прослизанні зчеплення, а за рахунок пари, я вирішив обидві проблеми.
    тільки, що я вважав за краще опустити обмежувач в цілому також, чому? на низьких передачах 1 і 2, коли я сильно з колеса при мені труднощі? перевірити рульове управління.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав sergiot Visualizza Messaggio
    у мене теж була така ж проблема з 156 1,9 110 л. с., що коли зіставляється стикалася з такою ж проблемою вібрації на додаток до принципу проковзування зчеплення. я дав вага, особливо при прослизанні зчеплення, а за рахунок пари, я вирішив обидві проблеми.
    тільки, що я вважав за краще опустити обмежувач в цілому також, чому? на низьких передачах 1 і 2, коли я сильно з колеса при мені труднощі? перевірити рульове управління.
    Я вже? намагався змінити карту з відмінними результатами, сьогодні спробує? точити далі карту, щоб усунути проблему, до п'ятої не, мені здається, можуть виникнути інші проблеми, навіть мій ? в основному тому, monomassa, яка гасить менше вібрації.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав GPoint Visualizza Messaggio
    Привіт всім, у мене є сумніви на обмежувачі крутного моменту, що знаходяться в ecu мого GT 1900 150CV EDC16C39. Я заявляю, що я лише аматор, але ? від p? час, що я втрачаю з ECM, щоб спробувати щось зрозуміти і в майбутньому, можливо, оптимізувати свій автомобіль. Однак мої сумніви, повідомляється на обмежувачі крутного моменту, так як на ecu ? сьогодення-це "обмежувач максимального крутного моменту" і обмежувач для кожного руху.

Значення обмежувача руху встановлюються на 1000, то я роблю висновок, що ? як якщо б вони були заборонені?

Якщо потребує? довелося обмежити крутний момент тільки на шостій передачі, можна буде? Cio? якщо в "обмежувач крутного моменту massiama" 2500RPM я 360nm і в "обмежувач крутного моменту шостій передачі" 2500RPM я 330nm, як би ви ебу?
    Міркування ? правильно, і я його застосовую дуже часто, так як з довгих передач у нас більше? проблеми на маховику, так ? корисно обмежити крутний момент на 6^і 5^.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di SlimPickens
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    89
    Це обмежувач на окремих передач існує на всіх двигунах або тільки тих, хто в момент особливо високого? На моєму 1.3 multijet (200нм) у мене завжди було враження, що в перших двох передач двигун мав "менше", зараз читаю цю річ, і я думаю,...

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •