Великим попитом активації ? приїхала...дякуємо за де.
Привітання друзям рада , Павло,. колишній Еміліано ,52 років, зараз живу в Домініканській Республіці, і допомога друга, Равенна, 59 років, колишній механік Fiat більш ніж на 16 років, а потім в Ford ще на 10, що, маючи навіть він пішов patrio землі, з різних причин, приділяє полагодити автомобіль, я показати середню оцінку для подкаст пк, ubuntu, server, програмування eprom я дізнався, клеї vechie пластини на потік, і побачив, що мій друг з пк зводить, не, що я геній, я йому ставлю їй комп'ютер, щоб зробити діагноз, тут не обробляють eprom, disel мало і всі Toyota, nissan або isuzu, mercedes ML, golf tdi майже до нуля, bmw td нічого, де роблять діагностику, індикатори гаснуть обслуговування, шпигунів, подушка безпеки, і тепер іммобілайзера нуля, і ви використовувати + що ще х з'ясувати недоліки двигунів і втрутитися , щоб тут вчитися для мене нову главу, і не сподіваючись зламати коробки, і з плином часу для того, щоб протиставити різні помічники, дякую всіх, для нас?, і розуміння, якщо capiter? що робити? є питання від neofit?.
Ще привіт і спасибі всім вам, і я fiondo щось читати для autocm 2013r1, клон, мій друг necesssita але досі не можу змусити його працювати....
Bye Bye dema2