Результати 1-4 з 4

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    76

проблема завантаження файлів

привіт.

вони володіють якоюсь manual, і я хотів би поділитися ними з вами. я вже завантажений, хтось в спеціальному розділі, але тим не менш коли я йду, щоб завантажити найбільші мені каже, що файли надто великі, незважаючи на їх коли-стиснуті в архіви .rar.

наприклад, файл ? від 138 Mb (керівництва серії Автомобіля, зробили дуже добре і з докладними картинками), що значно нижче межі, що я прочитав у завантажувач вкладень.

я думала, що це межа для початківців, але в правилах я не знайшов нічого про це і навіть не в попередніх постах.

хтось може мені допомогти, і зробити, що я можу поділитися з усім форумом?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    привіт LL205gti ті, які ви не можете завантажити zippali і покладіть їх на send space, то в розділі посібника ви покладете посилання

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав сиско Visualizza Messaggio
    привіт LL205gti ті, які ви не можете завантажити zippali і покладіть їх на send space, то в розділі посібника ви покладете посилання
    посилання заборонені, порада, яку я можу вам дати, для тих, хто пі? великі, є програми, які змінюють файли pdf, їх розділити і, можливо, частина 1 і частина 2

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    76
    він знав це обмеження...ок, спасибі за пораду.
    але в будь-якому випадку я не можу пояснити, чому обмеження на розмір бачили, що в меню менеджера вкладень, - каже макс 4 гб. як ? фактичний межа?

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •