Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98

Хімічні реакції дизель & випередження впорскування

Buond? все,
    Мої сумніви про хімії дизеля, коли дизель ? вводили як розвивається реакція?
    Безсумнівно, пік тиску повинен бути після ВМТ, що означає, що c'? певні затримки між уприскуванням палива і займання реакції. Ця затримка ? фіксований або реакція починається відразу і збільшується інтенсивність? поступово?

Говорячи замість мотора яка? кут ідеально підходить для максимальної врожайності, до якої ? слід зазначити, що реакція досягає свого піку тиску? Звичайно, це dipender? від стиснення і обсягом двигуна, але c'? деякі керівні або спосіб розрахунку даних значень заздалегідь з оригінальною карті?

Будь ласка, якщо ви вирішите відповісти, підтримувані вашого втручання доводи та наукових / логічні. Мене не цікавлять такі речі, як: "від 2 градусів вперед і ви на місці". Я втомився спробувати 1000 різних конфігурацій, ризикуючи розбити, без досягнення результатів.

Я хочу вирішити питання по-науковому!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    тільки дизельне паливо виходить з форсунки починає горіти, але горіння триває певний час, чому? дизельне паливо не йде миттєво. як ви знаєте, інжектор буде відкрито деякий час, і останній дизель ? ще в інжектор, коли перший буде вже? його спалювання. ? все явище прогресивне.

згоряння дизельного палива ? дуже швидко, але не миттєво. як і всі природні явища, має прогресивного розвитку. c'? ? оптимальною ситуації для розвитку енергії, з ккд. це зручний момент, коли максимальний тиск циклу знаходиться близько 10 -20 ? після верхньої мертвої точки вибуху.
    цей момент, оптимальний для розвитку кращий пік тиску і мало залежить від ступеня стиснення, трохи з обсягом, але більш? від розточки циліндра, а це означає, що пі? великий ? діаметр, тим більше часу поширення полум'я (повинен зробити іп? дороги займають циліндр.)

враховуючи це оптимальне значення максимального тиску повернутися за цей час ? те, що розвиток полум'я і знаходиться точка, в якій ви повинні поставити дизельне паливо в циліндрі. ви повернетеся назад у часі, щоб враховувати проводитися складні операції всередині форсунки, і ви отримаєте місце, в якому ви повинні дати струм на інжектор. цей останній ? те, що ми відображаємо на картах заздалегідь. час згоряння ? потім переводиться в градусах двигуна, чому? у той час як горіння розвивається, двигун працює. потім пу? перевести час в градусах двигуна.
    оскільки час горіння майже постійно, але швидкість? двигун змінної, паритет? часу, зі збільшенням оборотів випередження повинне збільшуватися, щоб отримати оптимальний тиск завжди в околиці 10-20? колінчастого валу.
    за межами оптимального тиску прибутковість ? pi? погано, якщо занадто багато перед пу? запобігти поршень підйому, якщо надто після розсіює занадто багато енергії в розряд.
    це останнє регулювання використовується також добровільно, щоб нагріти розвантаження для регенерації dpf.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    Відмінне пояснення, спасибі!

Переводячи градусів час вприскування в залежності від режиму, ми отримуємо, що ін'єкції закінчується завжди або майже до ВМТ, що означає, що константа, яка має більш чільне місце ? що поширення полум'я (? константа, чи не так?). Тоді моєю метою стає кількісно, як полум'я працює від центру до стінки циліндра. І можливо?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    не ? cos? просто, чому? також полум'я ? живлення від постійного споживання дизельного палива, що не ? миттєво.
    використовуючи приклад мінімуму, де час вприскування ? мінімум близько 0,200 мс .
    1000 об/1' час, щоб зробити 1 оборот двигуна ? 60000/1000=60 мсек , cio? 60/360 = 0,1666 мс за ступенем
    ми знаємо, що на 1000 оборотів раніше. близько 0? тобто у вмт) електричної
    йти від інжектора до стіни нас, проходять близько 10?
    грубо кажучи, нас хочуть 0,1666*10=1,6 мс
    а якщо циліндр має діаметр 90 мм і форсунки ? в центрі, щоб проїхати 45 мм полум'я займає 1,6 мс йде на швидкість? 0,045/0,00166 = 271 м/с = 976 км/год
    значення трохи наближенні, але й дати подання

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    Зрозуміло, що в цьому контексті тиску впливає на час розширення полум'я? Або швидкість? двигуна ? не має значення, ніж реакція?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    тиск в магістралі високого тиску має подвійний ефект:
    збільшує швидкість? з microgocce з форсунки, але я думаю, що це поганий внесок на швидкість? полум'я. має значення pi? рух закрученого повітря в циліндр
    зменшується діаметр microgocce, іншими словами збільшує розпилення, і це сприяє поліпшенню якості? полум'я, але не на стільки, на швидкості? фронту полум'я.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    sergiot дійсно без слів, компліментів...мені вдалося з'ясувати, то, що ви написали, перебуваючи речі досить складні і...де ми хотіли б хороші основи....відмінний комунікатор.....
    ! я піду за тобою пильну увагу на цей пост...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    Я намагався зробити перевірку, як сказав, від sergiot, що раніше спасибі

час поширення = (градусів заздалегідь + градусів, піку реакції) / Швидкість? кутовий

у нас 2 невідомих:

х = час розповсюдження
    y = градусів піку реакції

і деякі дані, які я закидав вудку з моєї карти часів орі (розраховується з першого стовпця)

V кутовий 4000 оборотів = 24000 градусів / секунду
    V кутова 5000 об = 30000 градусів / секунду

Ми пропонуємо системи таких рівнянь:

x=(y+14)/24000
    x=(y+20)/30000

рішення:

x=0,001 сек
    y=10 градусів

Трохи надто точні, як значення, вам не здається? здається просто покласти на столик...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    те, що mappatori, називають їх жаргоні "випередження впорскування" на дизель , або "момент запалювання" в бензин, для фізиків чи інженерів наземного обслуговування ? син часу горіння або часу, щоб пік тиску. очевидно, що після піку тиску в циліндрі тиск, не ? закінчений, але опускається до моменту вивантаження.
    ми також приймаємо ці розрахунки з належною спокійно, що випливають з потреб? пояснити, в 20 рядків, те, що коштує цілих томів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    Ну, але ці розрахунки є зворотні посилання, працюють завжди (або майже)

Не претендую, звичайно, знати, все, технічну розрахунки і теорії, які мають мало спільного з тими, з мене написані, але вони подаються в chiarirmi ідеї!
    Спасибі sergiot, ти зняв багато сумнівів (і я думаю не тільки мені!) і, особливо, заощадили чимало страждань в моїй бідній автомобіль!

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •