І' sid 804 c'? хто-те, що я міг би дати вам невеликий допоможуть
Дякую
І' sid 804 c'? хто-те, що я міг би дати вам невеликий допоможуть
Дякую
Всі ці професори і ніхто не говорить
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Я згоден з волхвів.
У будь-якому разі право рішення, переміщуються в цей розділ, чому? не можуть переглядати гостей, які не є користувачами форуму. Крім того, не кожен може завантажувати додатки та файли, але тільки тих, хто перевищує кількість корисні повідомлення і брати участь у форумі. Це ? ввів, чому? не всі, com'? траплялося, використовували форум для взаємної, але деякі просто взяли інформацію та багато інших речей на форумі.
Спасибі Backgroop, я хочу тебе запитати щось, що ю все ще можу зрозуміти, хоча у мене є ***** адміністратори, чому? я не дивитися напрямні і потім де ці файли закриті? Вчора я зробив файл в legendary slave і був egr на siemens ppd1.1, і що тоді ? була переведена на файли закриті, де знаходяться ці файли?
Чому? коли файл ? зроблено добре переноситься, чому? не повинно бути видно все? Форум і всім допомогти чи ні? Я не можу зрозуміти....
дивіться, що єс вже обговорення на egr файлу дуже схожий на ваш fiesta, дивіться тут
http://www.professionalchiptuning.ne...esta-1400-tdci
p.s. впевнений, що це здорово, що ти місць з рішенням egr перекладається, з якої ви не можете бачити.
уго ---- президент A.E.P.
Потім, щоб побачити ці закриті, як ви робите
Ви розумієте, що уго
Востаннє редагувалось leandro89; 06-12-2013 до 01:15