Сторінка 1 з 11 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 102

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    103

Debbimetro варто спробувати його почистити?

я добув старий 147 jtd 115 л. с., на якому досвід, який буде? перший автомобіль, який mapper?.
    перш ніж зіставляти і чекаю обладнання, я почав закривати egr, що він p? проблем , як тільки приходить півник його відключаю навіть від ecu, і тепер я повинен втрутитися, на debbimetro що ? замінити.
    Автомобіль виглядав великий отвір на корпусі фільтра, що я змінився разом мода на повітряний фільтр ..тепер я бачив, що для debbimetro хтось рекомендує спробувати очистити його, перш ніж замінити балончик із засобом для очищення контактів електронні тип arexons ec45 або навпаки кпр...
    Mii цікаво, погоджується, або спроба ? обман, видно, що більшість вважає, що debbimtro як те, що ви не повинні торкнутися,
    що ви думаєте про це?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    привіт вам від помилки в діагнозі? що дефект змушує вас машина? однак, як правило, будучи компонентом досить делікатний очистити і легко її зламати..так що єдиний спосіб залишається замінити його або escludelo...якщо ви шукайте на форумі є керівництво з поясненнями і все, щоб виключити його з ecu

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    я згоден з хочу навчитися....спочатку їх pulivo але не завжди ходив в хороший кінець....я часто допомагав з отвором, який, до речі, працює....трохи часу, тепер виключаю з карти.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    103
    привіт...машини стін, після 2500..
    немає діагноз не дає мені помилки.

ви ?r? виключити із карта навіть на 147?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    37
    прокотитеся з спінетта зміщені і подивитися, як іде, ви trovarai помилку, але не знаю, якщо вам спалахує контрольна лампа...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    103
    не, я давав помилку в діагнозі...сьогодні холодно, і я вийшов у цьому найдивніше ? сьогодні навіть реєстрація від бортового комп'ютера, а не від іп? - відмова двигуна і ? дивно, бачив я закрив egr...завтра я повинен перевірити, p? речі...

я хотів зрозуміти різницю між зняти спинета або відключити debbimetro в чому карта????

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    103
    вилку рівносильно відключити від карти, але помилка видно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    Citazione Спочатку Написав artone Visualizza Messaggio
    вилку рівносильно відключити від карти, але помилка видно?

ні,ви повинні відключити його від карту, все одно... тягне вилку на датчик витрати повітря,якщо machcina йде більше, ніж зараз,поруч з 200x100 і debemetro, що тут йде..ви від помилки в діагнозі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    не завжди, від'єднавши спінетта машина йде краще......в діагноз з повним навантаженням, ви можете бачити статус вашої датчик витрати повітря.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    на датчик витрати повітря v? змінилося від 80000 максимум 120 000 км,за винятком тих, в теплий потік,який ви autopuliscono відправивши на піковий струм протягом короткого часу,на жаль, на вашому прибирання з миючими засобами, іноді дещо f? але проблема ? що забруднює irremediabilmente фільм,парів масла,бруду,фільтри спортивні, панель та ін....

Сторінка 1 з 11 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •