Результати 1-8 з 8

Обговорення: Читання MCU 908

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280

Читання MCU 908

Всім привіт. Я хотів би знати, якщо хто-небудь коли-небудь читав з УПА мікро-питання, MC68HC908AZ60, що ? встановлений на приладовій панелі Fiat Punto 188. Мене цікавить, якщо закон на всій території готелю і який протокол...? Заздалегідь спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    читає, але не повністю, тільки eeprom, якщо я правильно пам'ятаю, c'? один або два пін-код, підняти, якщо до цих пір ви зацікавлені, дайте мені знати,зараз я не можу сказати вам більше,різні info для upa-я, збережені в іншому p.c

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Be-справжньому, тільки, що я знаю, що їсти хочуть, читання ключів...серійні номери...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    тоді я бачив, щоб прочитати ці мікро потрібно зняти pin pta0 pin0-упа , irq1 pin1-упа , vss pin5-упа подивитися на інтернет-data sheet мікро-або з sw упа у функції "connections", cos? як правило, їх читаю без probblemi,навіть додам, що в деяких випадках я знайшов ці мікро на інші карти тіла або подушки безпеки, щоб прочитати їх, я їх зварні trumentazione точки.коли ви зробили посилання спочатку на "auto baud rate", а потім перейти на читання
    послідовностей, що ви говорите, повинно бути "security sequence code" захистом r/w, які не повинні бути присутніми в цій комбінації приладів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Мм говорите, що не з'? послідовність кодів..? чому? досі я не ліжка, і упа, чому? я знав про існування захисту.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    Citazione Спочатку Написав egs Visualizza Messaggio
    Мм говорите, що не з'? послідовність кодів..? чому? досі я не ліжка, і упа, чому? я знав про існування захисту.
    ви ніколи не пробували чи не вдалося,повторюю послідовність кодів ? функції очікується, на 908, але не у всіх випадках ? встановлена ця захист,повторюю, мені не ? доводилося мати справу з приладами точки з захистом.я не хочу пам'ятати зло,коли ви маєте справу з 908 з захистом, ви повинні спілкуватися з мікро -, а й мати для читання що-небудь (я не пам'ятаю точно, якщо все FFFFF або 00000)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Немає ніколи не пробував і я ніколи не міг робити деякі тести з-за браку часу..***** unque, як тільки я намагаюся оновити...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    38
    Спробуйте побачити якийсь datasheet і подивитися, якщо ви можете подивитися контакти зацікавлених

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •