Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    28

Допомога/Думки Ecu Bosch ME7.5 AUDI

20131026_232952.jpg20131026_232915.jpg20131026_232932.jpg

Сьогодні я видалив ecu Audi TT 1999 року 1.8 T 20v 224hp (225) код двигуна APX, ECU bosch motronic ME 8N0 906 018 АЕ.
    Після його відкриття я зрозумів, що, як видно з фото, від спалаху ? gi? раніше dissaldata і ? застосовується даний цоколь. У будь-якому випадку, щоб видалити flash, потрібно отпаять опір близьке, інакше цоколь не тече і не дозволяє розблокування flash.
    Враховуючи все це ми вже? зрозумів, що це був мережний диск (зробити від попереднього власника), чому? у відсутність інших проблем (? був перевірений кожен компонент) забезпечує жахливо і pi? раз йдете в recovery, скорочення палива і зниження boost. Крім того, пік приходить на 1.4 бар при серії повинно бути близько 1.0 бар. Сказавши це, ми хотіли б переписати картку оригінал, щоб потім працювати на "чистий".
    Враховуючи, що я не програміст, flash і навіть знаю, який взяти, і в будь-якому випадку я хотів би уникнути витрат, в результаті чого ви можете зробити роботу з galletto клон ver 1260?
    Велике спасибі тим, хто выст? мені поради/пропозиції.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    28
    Ніхто не, що я від руки?

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    привіт ttmsport я тебе не conziglio писати з galletto 1260, але ви повинні взяти програміст, і щиро вірю, що півень 1260 не протокол, але я не впевнений, намагався читати з півня?

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    Citazione Спочатку Написав TTMsport Visualizza Messaggio
    20131026_232952.jpg20131026_232915.jpg20131026_232932.jpg

Сьогодні я видалив ecu Audi TT 1999 року 1.8 T 20v 224hp (225) код двигуна APX, ECU bosch motronic ME 8N0 906 018 АЕ.
    Після його відкриття я зрозумів, що, як видно з фото, від спалаху ? gi? раніше dissaldata і ? застосовується даний цоколь. У будь-якому випадку, щоб видалити flash, потрібно отпаять опір близьке, інакше цоколь не тече і не дозволяє розблокування flash.
    Враховуючи все це ми вже? зрозумів, що це був мережний диск (зробити від попереднього власника), чому? у відсутність інших проблем (? був перевірений кожен компонент) забезпечує жахливо і pi? раз йдете в recovery, скорочення палива і зниження boost. Крім того, пік приходить на 1.4 бар при серії повинно бути близько 1.0 бар. Сказавши це, ми хотіли б переписати картку оригінал, щоб потім працювати на "чистий".
    Враховуючи, що я не програміст, flash і навіть знаю, який взяти, і в будь-якому випадку я хотів би уникнути витрат, в результаті чого ви можете зробити роботу з galletto клон ver 1260?
    Велике спасибі тим, хто выст? мені поради/пропозиції.
    ви можете зробити без проблем за допомогою fg 1260 клон

цифри на етикетці, не може бути надійним, краще, якщо колеги fg all автомобілів і напишіть тут дані, лічені з ідентифікації.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    28
    Марко: Ні, я ще не пробував читати з півня. Я повинен встановити, чому? мені довелося відформатувати комп'ютер, щоб проблем у hd. Пробую завтра ввечері. Все одно, що програміст мені поради, щоб не витрачати божевілля і сумісний з типом патрону?

Carmageddon: Ок, я намагаюся читати. Але переглядаючи повідомлення я побачив, що ? проблематично читати цей ECU. Я сподіваюся, не дає мені зійти з розуму...

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    не c ? божевільний, нічого, на місце, зняти запобіжник № 11, як ви питаєте ? досить повернути на off ключ, а потім після того як ок до інформації, яку подають обороти на вкл ключ і чекати.

ви також можете спробувати читати без повороту ключа в on, я, принаймні, 4-5 з цих авто я зробив читання і програмування без вставки немає ключа-увімкніть-вимкніть!
    якщо вставляв ключ і одягав на онлайн не було, як читати або писати.

-чому? не я ніколи не просив і я не хотів це з'ясувати, але, оскільки важливо ? c ? також це можливість

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    28
    Дуже добре б знати. Я роблю тести, і я дам вам знати. У випадку, якщо я можу читати все. Тепер, завдяки

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    привіт Carmageddon...questaproceduradi leggre-писати картини, і ключ off пу? зробити також на edc15v??
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    привіт Carmageddon...questaproceduradi leggre-писати картини, і ключ off пу? зробити також на edc15v??
    немає........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    читайте і пошти papppa ... мапу ми цікаві ... ви також можете спробувати набрати його, коли прочитаєте, звичайно, добре ... так ? у розетку, якщо її переписати в школі .. не вір йому записи з 1260 , тільки якийсь клон ? зроблено пристойно візи 3-х типів дещо дорожче, і ще дві розкішні
    я там пишу тільки slk r 170 і clk 203 або схожі , так багато, ви можете переписати їх навіть в 10 разів, якщо ви не блокують , і 50% bisogns повторити записи 2 або 3 рази
    півень знову не пише...

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •