Результати 1-6 з 6

Обговорення: Напис SAFE приладів a3

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    18

Напис SAFE приладів a3

Привіт, мені зробили scodifica разом на моїй audi a3 2.0 tdi 140 коней ебу bosch.
    Сьогодні вдень я намагався поставити щиток приладів для audi a3, 170 л. з ебу siemens, щоб спробувати, якщо працював те ж саме (чому? ця картина має на 32000km дав одному, який має incidentato машина), машина переходить в рух, то саме? на картину йде напис SAFE і не бачив ані км і часткові.
    Тепер я хотів би знати, як я можу це зробити? по-вашому, робити вирівнювання за допомогою кабелю vag, ви можете прибрати напис safe?
    отже, комбінація приладів a3 170 к.с. і 140 к.с. відповідно, bosch і siemens є взаємозамінними правильно?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    38
    Я не знаю, якщо вони взаємозамінні... але, по мені ? в безпеці, так? не знаходиться кілометрах і номер рами такий же ебу, суміжні номери

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    0
    І цілком можливо, що ти зіткнувся з захистом componeti якщо картина має як mac відрізняється, що 7-значний код, що увійти в pi? шасі відрізняється

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    282
    Citazione Спочатку Написав ergiaguaro Visualizza Messaggio
    І цілком можливо, що ти зіткнувся з захистом componeti якщо картина має як mac відрізняється, що 7-значний код, що увійти в pi? шасі відрізняється
    Привіт
    Ви, звичайно.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    5
    ви повинні пройти шасі в нові рамки

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    Я inbattuto в A3 1.6 бензин, з написом Safe і не йшов , не працювали навіть склопідйомники.
    Зняв іммо і залишився напис. Тоді я risaldato деякі рамки, і все, і повернувся до normalita.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •