Сторінка 1 з 9 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 90

Обговорення: зміна elm 327

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735

зміна elm 327

як змінити elm327, що f? істерики в can

для абонемента звертайтеся в лічку до admin msport
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 22-08-2012 09:47

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    15
    Добрий день, а ? той же aregomento, що я б ставитися до ioo , purtroppocome новий передплатник, я не прав для читання файлів RAR.
    Зокрема, я купив elm 327, але я не можу зрозуміти, де слід ввести, щоб читати idati мого ебу iaw 4wf magneti marelli ,
    люб'язно, хто я puoindicare вказівки на який пін-код centrelina встановлюються контакти ?
    заздалегідь спасибі
    Fulvio

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    19
    але ? зміна програмного забезпечення або обладнання, щоб зробити перемички на elm ???

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    52
    Citazione Спочатку Написав bernardo943 Visualizza Messaggio
    але ? зміна програмного забезпечення або обладнання, щоб зробити перемички на elm ???
    Це заміна обладнання. Ви повинні спочатку видалити резистор 100 ом пошти між контактом 6 і контактом 14, то ви повинні підключити або pin 6 pin 14 на масу через резистор 100 ом і конденсатор 560 picofarad в серії. (див. малюнок в додатку)
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    19
    Citazione Спочатку Написав antonioantonio Visualizza Messaggio
    Це заміна обладнання. Ви повинні спочатку видалити резистор 100 ом пошти між контактом 6 і контактом 14, то ви повинні підключити або pin 6 pin 14 на масу через резистор 100 ом і конденсатор 560 picofarad в серії. (див. малюнок в додатку)
    дякую але якщо я не можу знайти конденсатор 560 pf я можу взяти більше? великі або більше? маленький ?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    15
    Конденсатори купити мають допуск змі, які варіюються від 5% до 10% , зараз не пам'ятаю, у продажу стандарт продав в ємність? у pf, але можна поставити паралельно і один на 470 pf з 100 pf.
    Востаннє редагувалось коробочка; 15-11-2012 в 15:07

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    15
    Прошу вибачення nuovamene чому? система говорить мені, що я не маю прав для перегляду файлу jpg ? я повинен слюди заробити кредитів?
    дякую
    Fulvio

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    15
    прошу ще раз вибачення не riusendo відкрити зображення, йду ідея : контакти 6 і 14 повинні йти з'єднані між собою і, в свою чергу, ill все йде, підключений до маси через резистор 100 hom і конденсатор 560 pf, які знаходяться паралельно один з одним, вірно ?
    Востаннє редагувалось коробочка; 15-11-2012 в 15:05

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав barchetta Visualizza Messaggio
    Прошу вибачення nuovamene чому? система говорить мені, що я не маю прав для перегляду файлу jpg ? я повинен слюди заробити кредитів?
    дякую
    Fulvio

я закликаю тебе читати правила спасибі.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    15
    Правила читав, дякую msportнавіть якщо я вважаю, трохи суворим, але, проте, я ще.

Вони повертаються до правити ,вибачте, " мій ottusit? дорогий antonioantoniабо, а потім indipendetemente або pin 6 pin 14 йдуть кожен, якщо місць в маси, поставивши в ряд, щоб кожен з них resitenza і конденсатор в серії, вибачте, але так роблять вихід can (не маючи acora басейн інтерфейс rimarrenne підключений до контакту 6 або pin14 ?

Сторінка 1 з 9 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •