Привіт, хлопці, мене знаєте позначення програмного забезпечення діагностики для мого ford c - max, 2010 рік, щоб контролювати км в ебу і т. д...?
Привіт, хлопці, мене знаєте позначення програмного забезпечення діагностики для мого ford c - max, 2010 рік, щоб контролювати км в ебу і т. д...?
якщо машина зазнала "restailing" від одного корабля не знайшли нічого в ебу і навіть з інших частин, всі combaciera " з км картини.
насправді я хотів би зрозуміти, якщо c'? дещо, що ви ? "забули", при необхідності, змінити...чи Існує програма для контролю км ?
Дякую
конкретні програми, я не думаю.
Ви не є програми, які говорять вам, якщо ? було зроблено щось, завжди ? зроблено добре, як він каже, навіть ugoboss... проте, ви могли б зробити діагностику на форд, я думаю, що краще, ніж інструмент оригінального там нічого немає...
І цілком можливо, що не існує способу дізнатися, якщо було зроблено щось? якийсь невеликий слід повинен залишитися десь.
Жінки і мотори дають краще, ніж в 90-е
я не знаю як працювати ford, але, якщо і, як і багато інші будинки, кожен раз виходить в дилерських купони гарантії і виклик реєструється всього, км у тому числі, так що якщо машина була, завжди слід в дилерський центр з історичної можете побачити, якщо є невідповідності в пробіг.
якщо ви хочете перевірити в ебу, і машина dpf/fap ви побачите, скільки і на скільки км були зроблені зробити ... і подивитися, якщо км відповідають вам!! єдиний спосіб ? це