Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 18

Обговорення: Проблема alfa 159 120 mjtd

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277

Проблема alfa 159 120 mjtd

Привіт усім у мене проблема машини, якщо ущільнення, як мінімум, на прискорений план і не вище 1800 оборотів двигун трясеться, як якщо б він був неосудним.. Пройшло 2000 обертів і знову лінійного...якщо замість accelero питань не відчуєте нічого... це навіть в передачі " це мерехтіння.. машина і зіставити... ви Думаєте, центрів щось? Я повинен контролюватися ? Заздалегідь дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    скільки км машина може бути в двухмассовом маховику.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    119
    Мені ? сталося так, що тремтіння його відчував набагато прискорення після зіставлення, як я думав, я підняв занадто багато значення, замість того, потім я замінив маховик і зчеплення, і автомобіль йде, що заноза

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    Citazione Спочатку Написав gcmotor Visualizza Messaggio
    Мені ? сталося так, що тремтіння його відчував набагато прискорення після зіставлення, як я думав, я підняв занадто багато значення, замість того, потім я замінив маховик і зчеплення, і автомобіль йде, що заноза
    Собі робив також прискорюючи натовпу ? Спасибі заздалегідь

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    113
    якщо можна поверніть його орі і подивитися, якщо ви ще, так роблять виключити будь-який шанс, інакше зробіть діагностику і подивіться, якщо в якийсь інший питання, і так далі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    119
    Вибачте, якщо я відповідаю зараз. Немає стоянки, прискорення не було дефектів. Тільки на чайові автомобіля, прискорення, з навантаженням двигуна, попереджав " тремтіння ". Потім повторюю я, замінений маховик, зчеплення, і автомобіль цілком влаштовувало, як у грі, що mod

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Здається, egr, маховик, від нудьги, коли не надто високий крутний момент, те, що в повний газ не від проблем, і що половина газу від неприємностей, здавалося б, l.egr, упевнений, її закритою карті? Якщо місць на карті ви do очей

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    Здається, egr, маховик, від нудьги, коли не надто високий крутний момент, те, що в повний газ не від проблем, і що половина газу від неприємностей, здавалося б, l.egr, упевнений, її закритою карті? Якщо місць на карті ви do очей
    у egr не робить вам зробити мерехтіння двигуна, як якщо б він був незбалансованим, я не знаю, що зміни є карта, але на цих авто маховик від часто проблеми навіть із звичайних карт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Ви повинні побачити, що означає для нього вібрації, як правило, маховик вібрує, коли потрібно багато крутного моменту нижче 2000 об, не мета-газ, все треба пу? бути, якщо вібрація буде.машина рве трохи, або якщо вібрує-то трубки, як мені звучали труби з нержавіючої сталі або іншого

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    Двигун тремтить, рухається так, як він пішов до 3, як на божевільну, що на марші

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •