-
Закон Гір і Гарантії, розуміти її однозначно
На жаль, я не можу копіювати і вставляти текст, який я знайшов, щоб ліміт символів, ви можете використовувати всередині повідомлення не дозволяє операцію, я вставляю посилання на форум, зовнішній Hyundai, в якому кажуть, щоб зрозуміти сенс і обговорювати його тут.
http://www.hyundai-club.eu/hyundai/s...la-garanzia-NO!
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
якщо ви відкрили цю тему, щоб відповісти на мій пост за законом гір, мені здається, занадто, я глянув на посилання і мені здається, що я не зробив ще що-узагальнити основні речі, які там написані, якщо я неправильно щось поговоримо, а також
-
ні, Удо не було, щоб відповісти на ваш пост, у мене відкрито один новий, так що будь-хто, хто хоче бути проінформований про те, може бути, у законі вказується, що лібералізація конкуренції, бо каже, що не тільки механік, будь-хто може мати доступ до даних і запасні частини від виробника, але може навіть працювати з використанням запасних частин, конкурентоспроможні, які відповідають за функції, зазначені в будинку матері, у статті йдеться про планове технічне обслуговування, але не забороняє цього дивного, що, можливо, процедура так пі? часу, ніж в спеціалізованій майстерні, уповноваженої або дилер, я не знаю, і я не сумніваюся в цьому, але так, що літати там пружина, шатун починає мати ігри, поперечний важіль підвіски працює погано, ви можете? запитати гарантії в будь-якому випадку, навіть якщо не ви ? вимоги представників цього знака. В даний час з'? навколо contoprove і contoriparazioni, що ви ? розширився дуже, не більше? cos? відкриті навіть вдома матері, які посилають вже? нових творів і відразу.
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму