Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 57

Обговорення: Зіставлення 500 Abarth

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    17

Зіставлення 500 Abarth

Привіт,
    у мене є прохання.
    Я практично з файлу ori пару Abarth SS друзів, оригінальні файли (я порівняв їх з тими, присутні тут у розділі " ori-файли), зараз я вивантаженням на дві машини, акції (135hp).
    Ебу двигуна ? ті ж, змінюється зовнішній код, але це точно такої ж моделі, то я думаю, немає необхідності мати проблем (максимум доведеться? виправити дату?).
    Ви зробили 500 Abarth?За допомогою якого інструменту та програмного забезпечення порадите?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    133
    Ми говоримо про 500 новий?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    133
    Ні, я просто хотів знати, якщо мова про останній версії, от і все!!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав dantesfx Visualizza Messaggio
    Привіт,
    у мене є прохання.
    Я практично з файлу ori пару Abarth SS друзів, оригінальні файли (я порівняв їх з тими, присутні тут у розділі " ori-файли), зараз я вивантаженням на дві машини, акції (135hp).
    Ебу двигуна ? ті ж, змінюється зовнішній код, але це точно такої ж моделі, то я думаю, немає необхідності мати проблем (максимум доведеться? виправити дату?).
    Ви зробили 500 Abarth?За допомогою якого інструменту та програмного забезпечення порадите?
    ви повинні завантажити файл copleto не тільки те, від 832kb але той, 2 мегапіксельна, щоб перетворити його в сс і не потрібно, торкніться e2p, якщо ви повинні були служити у мене є " повне читання"
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Пескара
    Повідомлення
    75
    Я зробив з Галло

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    52
    Я не зовсім зрозумів : допустимо того, щоб зробити комплект SS "домашній". Що стосується ебу, приймаючи файл SS з ж число HWпросто скопіювати 832Kb через послідовний порт? Або навіть з тією ж HW ебу ідуть написані 2Mb цілі?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав spatullo Visualizza Messaggio
    Я не зовсім зрозумів : допустимо того, щоб зробити комплект SS "домашній". Що стосується ебу, приймаючи файл SS з ж число HWпросто скопіювати 832Kb через послідовний порт? Або навіть з тією ж HW ебу ідуть написані 2Mb цілі?
    як ви не зрозуміти, тобі тільки що написав вище legendaryslave.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    52
    Выст? сказати, що я тупий : legendary відповів на dantesfx; dantesfx не уточнив питання кількість HW, але говорив в загальному про "той же блок управління, зовнішній код відрізняється", ? був час, смутний.
    Я задав питання, pi? специфікація : З Ж ЧИСЛО HW ? а вам доведеться написати 2Mb для всього?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Выст? сказати, що я тупий : legendary відповів на dantesfx; dantesfx не уточнив питання кількість HW, але говорив в загальному про "той же блок управління, зовнішній код відрізняється", ? був час, смутний.
    Я задав питання, pi? специфікація : З Ж ЧИСЛО HW ? а вам доведеться написати 2Mb для всього?
    починаючи покласти файл з двох мега на 130 160 к.с. не відрізняються hw, але тільки для soft
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    не я мав на увазі зовсім сказати, що ти дурний, і це було так ясно, що якщо робити зміни цього виду, ви повинні завжди починати з того ж hw, і тоді вам доведеться писати повний файл в 2 мб, тому що крім кривих зміна управління.

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •