Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11

Обговорення: Думка кроком seat leon fr

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525

Думка кроком seat leon fr

Привіт, хлопці, я тільки що прочитав цю карту на леон, друже мій, коса, ви скажіть мені, на ці прирости машина практично він ходив завжди з цією картою і має проблеми зчеплення довгий час...

файл ORI знаходиться тут http://www.professionalchiptuning.ne...0&d=1347476521
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 26-08-2013 10:10
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Файл я не можу бачити його до неділі, в той же час ми бачимо, що вам говорять інші.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    мені карта не подобається ? типовий приклад карти, де, хто зміни не s? що зворушує і чому? просто дати йому кроком, починаючи від 20%, і автомобіль йшов, на мою думку, це ? думка mapper, який зробив я файл.

хто зробив файл вимагає 108mm3 дизельного палива вводять, слава богу, не змінив обмежувачі в залежності від запиту, автомобіль не впорскує-й? у 70mm3, що вже ? достатньо, щоб отримати бажаної потужності на двигун сток

SVBL не змінений
    тиску turbo збільшена незалежно від 255 балів

не з'? мінімум політики в цій карті
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    282
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    мені карта не подобається ? типовий приклад карти, де, хто зміни не s? що зворушує і чому? просто дати йому кроком, починаючи від 20%, і автомобіль йшов, на мою думку, це ? думка mapper, який зробив я файл.

хто зробив файл вимагає 108mm3 дизельного палива вводять, слава богу, не змінив обмежувачі в залежності від запиту, автомобіль не впорскує-й? у 70mm3, що вже ? достатньо, щоб отримати бажаної потужності на двигун сток

SVBL не змінений
    тиску turbo збільшена незалежно від 255 балів

не з'? мінімум політики в цій карті
    Привіт
    Карту VNT (значення в %) incrementatta також 255 балів????
    Star of inyeccion, заздалегідь, оригінал.

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Мама моя л я розміщена тут, але я знав, що ке буде перенесена на розділ адекватної...ні egr закрили...ті 255 балів і ті запити, на збагачення, прискорення вже з 1000 оборотів, страшно...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    турбо не йде піднятий понад 150 точок, ці машини мають натовп, дуже ніжний.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    135
    Але чому? всі продовжують говорити, що ми не повинні підняти тиск pi? 150 очок? Якщо ви хочете зробити сильний автомобіль avr? чи ні, потрібно повітря? Я бачив в майстерні з машинами, які повертають зіставляються понад 100000 км і з кроком 0,3 бар без проблем.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав marcogti Visualizza Messaggio
    Але чому? всі продовжують говорити, що ми не повинні підняти тиск pi? 150 очок? Якщо ви хочете зробити сильний автомобіль avr? чи ні, потрібно повітря? Я бачив в майстерні з машинами, які повертають зіставляються понад 100000 км і з кроком 0,3 бар без проблем.
    Відповідь Волхвів ? дуже докладний, якщо ви хочете, щоб піти машина сильна, ви повинні зробити повну роботу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    82
    турбіна 150 л. ? дуже надійний, не ? у turnina 2,0 tdi 140 cv. у вас проблеми зчеплення для карту педаль тяги.

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    карту turbo x мене і в управлінні разом з геометрією, якщо і карту, натискати потрібно управляти з манометром малюк тиску ви хочете і tot ne ви, і ви встановите також пік...
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •