Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193

Бази даних, файли, змінені

В мій маленький "негаразди" з ебу мотоцикл, я вважаю, що ви можете скопіювати зіставлення змінених, так і комплект оригінальних виробників, так і - іноді - с-то-й? особливо роблять деякі підготовчі заходи. Я вважаю, що перевіряється ж, що в світі chiptuning автомобілів, з усім, що в останньому випадку змінні дійсно багато пі? починаючи з декількох сімей ослаб, навіть на одній і тій же моделі автомобіля.

Не, можна було б створити базу даних, файли, змінені перевірені? Не скажу, щоб підготовка специфікації, але, принаймні, для основних варіантах, з яких ви можете взяти приклад, так як studio, що для поліпшення результату?

Очевидно, що доступ до цієї бази даних повинен бути дуже контролюється, принаймні, ви повинні бути в змозі забезпечити до деяких карт, підходящих для того, щоб активно брати участь у все і, якщо б це було можливо, обмежити завантаження для доступу ліжками, двома тип завантаження протягом 24 годин, або, принаймні, обмеження, які можуть бути виконані безпосередньо з Адмін навіть з дозволу, зроблені ad hoc.

M999

p.s. не питайте мене файли через особисте повідомлення, що я повідомляю безпосередньо до Admin, дякую.
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    для мене розділ, як ви можете? також зробити, але на скільки вони були б готові поділитися свої роботи? це ? питання...
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Для мене буде також добре, чому? ви пу? взяти приклад з інших підготовчих і поділитися досвідом,але це я думаю, відбувається в різних посаду та обговорення, де вивчають різні карти
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, але ви дійсно вірите, що ті, хто має професійні знання в області покладіть його роботи доступні для всіх???? Не думаю, Хто хоче навчитися не забудеш слово Безлад, ви повинні вчитися, робити кілька курсів, і ви починаєте розуміти, sta історія з думки і виправлення, ne ? повний з усіх частин, мені цікаво, що ви хочете порівняти, якщо ви не знаєте, читати карту????' Може бути, скопіювати її, ви навчитеся швидко....... Це ? тільки мої думки, але відчував, що esprimerlo..........
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Копіювати-вставити ? точка, звідки ми почали, все, небагато, але безпечно. Вірно також, що якщо ви не s? читати карту і не s? де втрутитися і, як ви f? дійсно мало.
    Не випадково, говорив про видозмінених карток у загальному "стандарт" не заглиблюючись надто зокрема підготовки, присвячений мистецтву у підготовці фахівців. Наведу приклад, що я можу знати так просто: карта для розрядки ****** і фільтр racing на Ducati 1098. Стандартні конфігурації, які пу? задовольнити багато основні але де ви пу? однак працювати, щоб налаштування ad hoc gi? тільки маючи свідчення A/F зроблені з wideband для того, щоб її потім налаштуватися на краще, на нові характеристики fluididinamiche двигун. Якщо я порівняння ця карта змінена (зміна карти параметрів вважається "максимальна") з моєї стандартної, я можу почати розуміти, як і де вчитися, щоб втрутитися і побачити відмінності.
    Ясно, що тоді карта розроблена на випробувальному стенді з п'ятдесяти кидків, я думаю, ніхто не накласти? on-line, навіть, чому? ми говоримо про карту, що розвивати його боку тисяча Євро...
    І чи правда, що першим ? повний випробувань/думки/виправлення, але на мій погляд - mancauna-впорядкований набір файлів, які після їх зміни були випробувані і перевірені.

M999
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Ви дуже добре розумію, що ви хочете сказати, але як ви знаєте на картах кожен раз ? трагедія. Перший, чому? автомобілі не відзначаєте аналогічним чином, вважає статусу використання і різних, по-друге якщо порівняння файлів і якщо ви бачите різницю, ви не знаєте, cos?... що ви отримуєте?????? Кожен з них часто від його думки про файли і часто починається суперечка тих, хто говорить більше всіх?. Форум для чого потрібен??? поділитися те, що ? можете і надати початківцям також файли підтримки, навчальних курсів і.....
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Про те, що якщо не ви ? може читати та інтерпретувати карту не служниця, та нічого, ми цілком думка... я Повинен сказати, що на машині там ігри дуже мало, а насправді вони-покоління і половина, принаймні, далі, ніж світ двох коліс і виникають різні наслідки технічних/електронний вигляд в додаткові системи управління двигуна (fap, egr, etc), а також власної еволюції блоків управління ? дуже швидко. Щоб дати вам приклад: на сьогоднішній день не виникає проблема узгодження та кодування ебу/інжекторів/приладовій панелі немає мотоцикла... і це говорить багато про що!!

Другий варіант оцінки ? що, насправді, мото-це більше? поряд з аналогами гоночних моделей, ніж автомобілі. Не випадково ж виробники в каталог блоки управління та набір різних, які дозволяють проблеми з безпекою руху в різних ****lli, загалом без stravolgerne основі, як це відбувається на автомобілі. Сказати: на GSXR1000 ви пу? змонтувати каналізацію ****** і блок управління Yoshimura (або ви працюєте в оригіналі так само), і мотоцикл різко міняється його характер, не? зробити chiss? які інтервенції. Те ж саме з Yamaha, Ducati, etc..

Заглиблюватися в аналіз, я не можу не враховувати mondiauto і велосипед ще надто далеко для того, щоб зробити порівняння щодо chiptuning і, швидше за все, банк даних, файлів, змінених видів в світі автомобіль буде майже неможливо створити гріх...; -)

M999
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Банк даних, як, на мій погляд, буде робити тільки зручно тим, хто, недосвідчений, шукає щось готовий перепродати і не поставити собі питання, як ви коли-небудь ? проведено зміну, і чому. Просто, що функції і амінь...

Тоді, якщо хто-то ? прийшов в якесь рішення, особливо після багатьох випробувань вірю, що так легко, що обороти все в останній приїзд... і нічого??
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Банк даних, як, на мій погляд, буде робити тільки зручно тим, хто, недосвідчений, шукає щось готовий перепродати і не поставити собі питання, як ви коли-небудь ? проведено зміну, і чому. Просто, що функції і амінь...

Тоді, якщо хто-то ? прийшов в якесь рішення, особливо після багатьох випробувань вірю, що так легко, що обороти все в останній приїзд... і нічого??
    Я так з blackwolf..
    Це було б фантастичним розділ з картами драйвер
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    але я думаю, ke, однак, вже в районі закриті cci вже багато інформації про те, як можна comiciare...банк даних файлів mod, мені здається, що неможливо вже, коли ви просите думку, ви багато компаній малого і середнього бізнесу?але, без перебільшення, тому не вважаю, що можливо...можливо, було б краще зробити в районі, де поговорити, обмінятися думками з тими, хто для роботи і має певний досвід...
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
    IP

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •