допомогу, хто може дати мені інфо, як читати ecu nissan micra 1,5 dci 65cv мені error step 30 то зроблено raffredare двигун, але нічого, хто-небудь знає, як процедура у мене magpro2 клон
допомогу, хто може дати мені інфо, як читати ecu nissan micra 1,5 dci 65cv мені error step 30 то зроблено raffredare двигун, але нічого, хто-небудь знає, як процедура у мене magpro2 клон
так, я намагався, але ninete я пробував, навіть коли йде error step 30 включається вентилятор і намагаюся знову читати, і потім я отримую error step 5........
увагу, коли починаються вентилятори, якщо вони роблять це у процесі читання ви завантажуєте акумулятора, вам можуть заблокувати ебу, то вам потрібно зробити відновлення bdm.... спробуйте інший послідовний
корекція в процесі читання ви не bloccher? ніколи не ебу, а потім те, що ви намагаєтеся читати ви, якщо ви відповідати не ripristinio в bdm, тому що не має порт bdm!!!! Спробуйте від'єднати акумулятор на 10 хвилин і подивитися, якщо ви від читання у випадку, може залежати від травень
я згоден з frantik3, в процесі читання не може коли-небудь заблокувати і bdm нічого не робити....насправді може бути травень або навіть роз'єм obd автомобіля мені ? gi? траплялося.
але те, що можна vontole ? що налаштувати на цих машинах.....
думаю, що, якщо вони йдуть вентилятори, може бути ? краще вимкніть їх перш, ніж залишився без акумулятора
спасибі всім вам, але мені потрібна допомога, як читати, навіть рено меган 2 назад те ж саме з ventala класична і той же двигун, але ніхто показник помилок magpro2 colne x визначити, зрозуміти помилки типу step 30 і т.д......................