Результати 1-4 з 4

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591

Проблема помилка 159 2.0 jtdm після відображення

Привіт всім, у мене проблема з 159 2.0 jtdm 170 л. с. 2010 року, я читав автомобіля з mag2pro чудово з драйверами 159 1.9 jtdm 150cv, зіставляється і написано правильно, але після 3 включення іде за напис на дисплеї "перевірте двигун" з його помилки в діагнозі "калібрування ебу" мені трапилося в інший раз, с 147, переписані і помилок ? зникли, ось вже після 2 писання все ще залишається.

Замість золотих і 2 мод зроблені, якщо хтось може допомогти мені зрозуміти, де помилка, або, якщо вам ? вже відбувалося подібне.

Карту не ? defappata, тільки egr off, бо давав йому проблеми і ридала, що в сутності зникли, 2% часу inj коли dpf, що мені розташований, дивний, вже, що є, аванси 40? у 100mm3 є абсурдними, не вірите?
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    Привіт всім, у мене проблема з 159 2.0 jtdm 170 л. с. 2010 року, я читав автомобіля з mag2pro чудово з драйверами 159 1.9 jtdm 150cv, зіставляється і написано правильно, але після 3 включення іде за напис на дисплеї "перевірте двигун" з його помилки в діагнозі "калібрування ебу" мені трапилося в інший раз, с 147, переписані і помилок ? зникли, ось вже після 2 писання все ще залишається.

Замість золотих і 2 мод зроблені, якщо хтось може допомогти мені зрозуміти, де помилка, або, якщо вам ? вже відбувалося подібне.

Карту не ? defappata, тільки egr off, бо давав йому проблеми і ридала, що в сутності зникли, 2% часу inj коли dpf, що мені розташований, дивний, вже, що є, аванси 40? у 100mm3 є абсурдними, не вірите?
    Іноді сон прямо з кроком по часу уприскування генерувати цю помилку. Покладіть їх орі і відбувається... майже впевнений, не дар? pi? проблема.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Тому я повинен зробити, змінивши фільтри дизель, залишаючи ori час inj? Так я побачив, що фільтри такі ж, як 1.9 jtdm

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    я думаю, це повинно піти добре, завтра пробую, на місці, не вистачає тільки swirl, що я не знайшов
    File Allegati Файл Вкладення

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •