привіт, хлопці, як назва, я намагався змінити вихідний файл моєї bmw, я відправлю обидва файлу і далі з критикою![]()
1037390905.rar[ATTACH]751
привіт, хлопці, як назва, я намагався змінити вихідний файл моєї bmw, я відправлю обидва файлу і далі з критикою![]()
1037390905.rar[ATTACH]751
Занадто низькі збільшується, і відсутні різні карти
iniez і корекції
pres rail
iniez parzializzata 1
iniez parzializzata 2
arr прискорення
тиск турбо частин з більш низьким
ін'єкції і майже нічого alzala
тиску в рампі alzala
також arricch прискорення
Якщо видалити fap зробити, що завгодно, двигуни і турбіни, що, безсумнівно, допоможе вам ringrazzieranno
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
дякую адмін спробує? змінити все, для dpf його взяти? в грудні після розгляду і потім mapper? у борг
я зробив додаткові зміни до попереднього файлу, і ось результат
далі з образами.![]()
-Починає складатися уприскування parzializzata занадто низький
-відсутня карта уприскування і корекції
-тиск турбо не йде alzala все нижче, і навіть при 5000 об / хв цей двигун витримує 1.7 тиску турбо
-прес-rail піднімає
оформлення iniez парз map 1 і 2, і піднімає ancha 5000
-я не розумію, чому 5000 ви залишите їх орі?
-Рада з fap ви повинні бути як кроком завжди в середніх і високих в іншому випадку від засмічення fap
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
ось адмін вибач, я думав, помилково, що, збільшивши, мало rischiassi менш intasarlo, мені накласти? зобов'язання і ми бачимо, дякую тобі за допомогу, яку дав ти мені досі
за 4500 не приходить до нас з-за акпп ? за те, що я залишаю оригінал
ок, адмін, я спробував прискорити і завершити додатково карту, мені сказали залишатися на збільшення середніх і високих, але, починаючи з скільки оборотів? тепер пологах 1700/1750 з rail і 1500 з турбо я повинен почати ще більше? високий, з rail? тип 2000/2200 обертів? вибачте за тривіальні питання, але недосвідченість господаря, навіть якщо я починаю дещо дізнатисяось останній крок
Збільшує всі карти від 1500 обертів! Наприклад, якщо збільшується turbo 1500 обертів навіть карту уприскування потрібно починаючи з 1500 оборотів так само для обмеження крутного моменту і т.д. і т.п.. акп очі на високі кроком на обмежувач крутного моменту![]()
але не ризик засмічення dpf? 1500 оборотів, я, здається, дещо ? так що карти?