Привіт, хлопці, я в перший раз мати справу з Siemens SID 206 5WS4, а потім спитав би люб'язно ваша допомога, на цей ecu.
Місце файлу грі з деякими змінами... Є приховані адреси когось з вас ? вдалося їх знайти?
Дякую за допомогу
Привіт, хлопці, я в перший раз мати справу з Siemens SID 206 5WS4, а потім спитав би люб'язно ваша допомога, на цей ecu.
Місце файлу грі з деякими змінами... Є приховані адреси когось з вас ? вдалося їх знайти?
Дякую за допомогу
перш ніж шукати приховані карти, як ви називаєте, а не приховані, але, прокручуючи в 2d виявляються спробуйте добре тільки ті карти, які у вас є,наприклад, слід повністю переглянути обмежувачі крутного моменту і змінити деякі карти уприскування.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
carbo всі карти, які ECM називається обмежувачі крутного моменту не обмежувачі крутного моменту, а потім rimettile всі оригінали
драйвер титан на ці екю тому piet?, потрібно шукати карти в 2d, на жаль
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
045b00 lim пара
04c812 x 9 карти педаль .
049a92 х 8 прес-rail
4f4ba lim pres rail
056312 x 7 pres turbo
057c12 x 2 lim pres turbo
057df2 tt карти . дизель
065172 x 2 ін'єкції
всю карту переробляти . я дав tt те, що вам потрібно x зробити відмінний карти. досить .
tifai всі з цих адрес.
хороша робота
damos в сторони, сед ecu сон, все-таки, коли-те, що ви дізнаєтеся, 1 за всіх і з адреси joli тут
Так, але в 2d ? важко змінити