Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 26

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221

Сумніви Egr Audi A6 3.0 tdi euro5 2009 рік

Вчора ? прийшов колега, який має майстерню, які приносить робота, і клієнти, і я запитав закриття Egr ( щоб не забивають swirl, і заблокувати ) і + чутливість? прискорювач, хоча і бажаючи зберегти Dpf. Мені-то що ? грала дивна, чому? як правило, пов'язую закриття egr видалення dpf, щоб не мати проблем з засмічення та/або неможливості регенерації.
    Так? я не хотів би зробити йому шкоди, цікаво ваша думка про це, чи що ? безпечне або менше, згодом будете бачити? потім, будь ласка.
    дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    wow, 18 відвідувань немає відповіді

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Не зняти з dpf активний поясніть проблему може створити перешкоду-й? швидкий фільтр

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Повідомлення
    305
    Я не бачу нічого небезпечно, центральний egr карта педаль зберігаючи при цьому dpf не складе ніяких проблем.
    Я часто зіставляється автомобілі з egr off і dpf раніше присутня, і у мене не було ніяких проблем.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    ой, хлопці, спасибі,
    якщо фільтр має тенденцію забиватися + швидко пу? стояти просто зробити все назад, і не залишає ходьби.
    Ragionandoci момент, egr кидає дим на вході, що забруднені swirl і всі протоки, в цілому, але і знижує рівень малюка температура згоряння ( насправді, коли відбуваються провести в egr втручається закриття або часткового закриття, щоб сприяти підвищенню температури ).
    Тепер мені цікаво, якщо egr кидає палити, що в будь-якому випадку не буде, звичайно, спалили, але просто ricircolato і викинуть ще + паршивий раніше, невдачу це подобається в каналізацію не йде справи? менше сажі ?
    ну, може бути, я втрачаю в склянці води, чи я помиляюся основою міркування...

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    У egr в регенерації залишити її в спокої які функції, а коли ні ? у стані регенерації, тримати його закритим...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    вибачте alfajtd,
    я для egr рахунок використання разів ( як у ситуаціях, в яких я приймаю egr dpf), але в цьому випадку, щоб зробити, як ви кажете, я повинен покласти руку десь в 2d ? дії?
    дякую

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Якщо я не помиляюся, то ті sw закривають усі, за умови, що функції в борг...

У вашому випадку, зберігаючи dpf потрібно повернути, як спочатку криві, що стосуються стадії регенерації.
    Ви робите це в 2D.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    ах так na, що простий

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    однак газ до температури 600-700 градусів від посади ін'єкції у фазі регенерації роблять, щоб підняти температуру всмоктуваного повітря так, що в psa буде навіть скасували intercoouler під час rirenerazione, щоб всмоктувати гаряче повітря, що система пно
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •