Привіт всім...цікава думка на цю картку для fiat bravo 1.9 mjet 120cv...я не знаю, якщо він навіть dpf.
Я чекаю ваших коментарів...
Привіт всім...цікава думка на цю картку для fiat bravo 1.9 mjet 120cv...я не знаю, якщо він навіть dpf.
Я чекаю ваших коментарів...
для тих, хто цю карту?
тоді в цілому може йти, але, з моєї точки зору карти arricchimeto перебільшені, безумовно, курить трохи, і карту основного уприскування не зробив дуже добре,rail для вибору я не роблю на всю карту постійно, але це суб'єктивне, але тебе втрачу волосся ще обмежувач rail,для інших-можете йти.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
якщо ви мені дозволите, я кажу моя, для задоволення, і не тому, що? я здатний
пара запитом при стандартних умовах я партія-й? soft, cio? замість того, щоб зробити від 15 до 17, можливо, я б від 8 до 18, те ж саме прискорення і режим? спорт
гаразд, максимального крутного моменту на кожній передачі так само, як і ? збільшити обмежувач максимального крутного моменту
я б зіставляється кількість палива впорскується і залишив оригінальний терміни і фази уприскування.
як тиску в рампі, я б в партію, 1500giri чому? я не бачу необхідності починати з 750giri, і я хотів би збільшена p? менше, скажімо, 50/60bar
звичайно, я кажу з великим umilt?, я не просто людина, pi? підходить до "criticar" чужу працю
Востаннє редагувалось magi1984; в 01-08-2012 17:03
чесно кажучи, я б сказав, спробувати б, може бути, різкий поштовх від 2000 об і fumerebbe трохи не вистачає карти керування дизель ще змінити і інші хитрощі, переглянути, я так не зроблю, cos? але кожна людина в його метод роботи
Впевнений, що я зробив я....я намагаюся вивчати все.
Egr ? закрита добре? Для ін'єкцій, то ти маєш на увазі?
Востаннє редагувалось dvdtuning; в 02-08-2012 08:24
тоді уприскування parzializzato грецькому, починаючи від 1500 об 50% навантаження зі збільшенням, скажімо, на 8% в прогресії, залізти обертів до 15% те ж саме для карти arricchimeto в швидкості,прискорення, rail 4-5%, це добре, але не на всій карті, тому частини від 1200giri приблизно 44% навантаження,для turbo max 150 балів добре і намагаюся,звичайно, зробити більше малюнку ви, що той, хто претендує на професіонала.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Uauuu....спасибі msport! Я вчуся в пі? я не можу? тільки на файли, я не автомобіль, щоб зробити тест, на жаль! Я вивчаю багато теорії, а потім affiancarla на практиці у майбутньому. Я намагаюся дізнатися свій ip? на всіх двигунах, які я хотів би співставити, fiat alfa lancia wv bmw, audi і mercedes. Інше мене не цікавить зараз, чому? по-моєму вони пі? рогне електроніки, ніж інші, але в будь-якому випадку ви не можете? ніколи не сказати.
Іще раз дякую за цінні поради, які ви мені дали.
ви в egr ? закрите правильно