Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188

Проблеми після вимірювання R egr

Привіт всім друзі намагалися виміряти з допомогою мультиметра R її Egr виключена карту взяв і поставив тест на контактах кажуть, що ви прочитали типу 8k R після цього macchian, звичайно, avave світиться індикатор, тому що роз'єм був від'єднаний? автомобіль був у recovery ми перевірили ? від Ecu виявляються різні помилки на всіх присутніх, які не йдуть навіть з політики, і машина залишається у recovery, body є помилки несправність попереднього підігріву і несправності управління двигуном. Він думає, що це успіх щось, коли він намагався з conn стаккато виміряти з pin тестер R в egr

Помилки:

p0403 клапан рециркуляції відпрацьованих газів
    p0045 Сигнал управління reg turbo
    p0380 Command unit? підігріву
    p0683 Групи попереднього підігріву
    262030 невідома Помилка

Діагностики ? Wow!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    вибачте за автомобілі ? є 147 1.9 jtdm 8v

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    І виключити апріорі, що ви зробили шкоду, вимірюючи опір електромагнітного клапана системи рециркуляції ог за допомогою мультиметра.

Для початку перевірте свічки розжарювання, він вам які-небудь спалили

Помилка p0403 вказує на порушення функціонування ланцюга, так що я думаю, що вона була закрита погано. Може бути, пошти, орі, що ми перевіряємо.

Помилка p0045 слід вказати, що електромагнітний клапан, який регулює відкриття змінної геометрії за допомогою вакууму( болтами в повітряний фільтр, так сказати) повинні бути несправність (припинено) в цей момент перевірте джгут проводів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    до вимірювання R на кабелі з допомогою мультиметра, все було добре повідомили, помилок немає, і цей egr ? закритий вже? від часу. Він витягнув кабель, системи egr, поставив контактний роз'єм на стороні кабелю? і включений він не знає, якщо контакти були порушені, але також я думаю, що так не повинно нічого succ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    чекає..... пошук в моторному відсіку, біля акумулятора c'? коробка запобіжників ? пропустив запобіжник.... годує, клапан egr, клапан overboost, блок попереднього підігріву і сед речі сюди..... я впевнений на 100%

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    я s? що ти правий

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    міфічний завтра я дивлюся, що в мене машини в гараж

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    насправді якийсь перегорів запобіжник, я теж так вважаю
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    підтверджую, я теж з цих несправностей ви перегорів запобіжник, подивіться, як він сказав, rego88 або я шукав схему і подивіться, що живить ці речі.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    немає немає.... я впевнений на 100%.... зараз я вже калюсу з санкт-електричної установки.... я тому gt трек m " стає тупіший!!! а ебу виходять маси, щоб їжа сед речі, egr, клапан pierburg і т. д..... потім блок запобіжників передній йде позитивні, ви stripla і йде все ste речі....

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •