Результати 1-7 з 7

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229

відображення машині бензин\gpl

привіт, хлопці,у мене є клієнт з opel corsa бензин\gpl, що він хотів зробити карту... як ви себе ведете ви з gpl?? збираємося змінювати заздалегідь, бензин, mod також те, гол? або ебу gpl має його управління заздалегідь? величезне спасибі!!!

ні, хлопці?
    Востаннє редагувалось magi1984; 02-07-2013 до 08:57

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    Привіт, як правило, установок скрапленого газу, не мають коректора заздалегідь , в реальності? використовують повністю електронні управління серії для роботи
    потім, можна було б ecu визначає, інтегрованого з датчиками серії , було б обтяжливим і складним і не універсальний
    я зробив деякі випробування з системою brc на школі , з карти заздалегідь вказує, ви отримаєте кращі результати , lpg, bucia + повільно і потрібно + кисень, тому добре на наддувом + press turbo , правда, що в бензин, то ви не оптимізований... ми хотіли б подвійний map .. ви знайдете мало ? можете встановити його на ecu , і в будь-якому випадку для калібрування добре gpl , туристичне ролик і stecchio як реальне відображення gpl рівносильно 102 ron

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Язичники
    Et
    40
    Повідомлення
    109
    і коли бензин, метан, як я чиню??? просто тільки передбачати, щоб уникнути цих набридливих порожніх якого скаржаться клієнти???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    цих дратівливих порожніх претензій від клієнтів часто виникають регулювання метану дуже "тяга" витрата палива (lean).
    часто просто дати трохи більше? легко метану, tuttosi вирішує.
    ? у impiantista спг , щоб побачити, що він економить, він мало, як правило, з тиском.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    Citazione Спочатку Написав sergiot Visualizza Messaggio
    цих дратівливих порожніх претензій від клієнтів часто виникають регулювання метану дуже "тяга" витрата палива (lean).
    часто просто дати трохи більше? легко метану, tuttosi вирішує.
    ? у impiantista спг , щоб побачити, що він економить, він мало, як правило, з тиском.
    навуглерожування занадто худий або надто багатою ? дозволена від ecu двигуна ТІЛЬКИ де l autoadattativit? не ? включити або ? дуже еластичний (автомобілі до приблизно met? 90-х років)...з авто-й? сучасні ці зміни не можливі, чому? виявляє помилки і malgestioni, іноді навіть в збиток...? необхідно прямувати до досконалості тенденція коректорів та запитом двигун.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    Citazione Спочатку Написав carmageddon Visualizza Messaggio
    навуглерожування занадто худий або надто багатою ? дозволена від ecu двигуна ТІЛЬКИ де l autoadattativit? не ? включити або ? дуже еластичний (автомобілі до приблизно met? 90-х років)...з авто-й? сучасні ці зміни не можливі, чому? виявляє помилки і malgestioni, іноді навіть в збиток...? необхідно прямувати до досконалості тенденція коректорів та запитом двигун.
    увага повністю передані, за винятком того, що я бачив, що metanisti роблять з цього суворі швидкості? постійно і часто нехтують частини accelerativa діяльності, де відповідність між роботи на бензині та на газі ? трохи відрізняється.
    потім слід додати, що заводи походження газу менше страждають цією проблемою.
    pi? не очевидно ? у системах післяпродажного обслуговування і, можливо, дешеві де autoadattamenti лямбда не управляє cos? добре.
    в іншому випадку мені цікаво, чому? я повинен втрутитися, часто на автомобілях метан або gpl, щоб блокувати адаптації, коли вони вже? факт пошкодження.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    де він часто з'являється ? тільки тому, що? ви неправильно налаштувати карту газу, і, як правило, відбувається, чому? ми вибираємо тільки кілька ситуацій, навантаження "справжнім" і ніколи....і не враховує коректорів в точному порядку, залишаючи надто високий втручання або відхилення сигналу, що викликає безперервні рухи нуля ідеальний, умовний один autoadattativit

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •