Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 16

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК L'avatar di marco147150
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Повідомлення
    23

відміну від картки точки jtd '02

Здрастуйте, додаю два зображення, щоб запитати, поради та ідеї.

_ ecm2001, як водій, я з точки 80cv ??
    але обидві карти мають дві точки 85cv всі два з 2002 року, із відміну від знака кілька місяців, інша різниця 3, а інший 5-дверний.

_ у двох картах c'? точки, де є відмінності, ви могли б сказати мені, до чого відносяться, тому робіть мене зрозуміти, якщо ? краще один або інший параметр.

я gnucco всього ви пита? !!!

Спасибі Марко.
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Можу сказати, що EMC не ? на 100% точний, "імена" драйвера для моєї Audi A3 (що ? один 150hp) вказувалося, що ECU як модель 180.
    Так що не вам проблеми цього типу.
    Різниця в файлах за мене ? щось пов'язане з читанням, можливо, помиляюся, але ? область, що просто в одному з 2 випадків, не ? зверталися.
    Проблем бути не повинно, чому? для мене не було б навіть написано що ? байдужим.
    Тільки є думка, чекаємо інших експертів...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    файли, які ви прочитали, вони ж n?sw і hw?
    Для відміну від драйверів, не хвилюйтеся, це не сказати нічого!

Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Повідомлення
    23
    Дякую за відповіді, sw і hw рівні.
    Той сектор карти, що може означати? У вас є ідея.
    Спасибі Марко.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Наприклад, пу? залежати від того, були ліжка з декількома інтерфейсами... спробуйте прочитати їх!

Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Повідомлення
    23
    Один з двох автомобілів, і був виведений з ладу, я не можу повторити читання.
    Те, що я powergate з завантаженої одну з двох карт, маючи той же sw і hw я можу змусити його повірити, зарядки оригінальні, так що його можна було скинути.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав marco147150 Visualizza Messaggio
    Те, що я powergate з завантаженої одну з двох карт, маючи той же sw і hw я можу змусити його повірити, зарядки оригінальні, так що його можна було скинути.
    чесно кажучи я ніколи не використовував цей інтерфейс, ingenere на bosch не створюють проблем, навіть якщо ви пишете з інтерфейсом відрізняється, але чекає, що хтось, хто ? знайшов у вашій ситуації ви дайте погляд!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав marco147150 Visualizza Messaggio
    але два файлу ліжка один з powergate та інші? в теорії файлу прочитати powergate має бути те, де ви бачите на зображенні прямої лінії синій,
    однак я думаю, що якщо машина має той же hw і sw, ви можете спробувати переписати файл орі пам'яті powergat в машині завжди, якщо це не сплав, а також номер кадру, на жаль.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Повідомлення
    23
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    але два файлу ліжка один з powergate та інші? в теорії файлу прочитати powergate має бути те, де ви бачите на зображенні прямої лінії синій,
    однак я думаю, що якщо машина має той же hw і sw, ви можете спробувати переписати файл орі пам'яті powergat в машині завжди, якщо це не сплав, а також номер кадру, на жаль.
    Велике спасибі всім за прихильність і відповіді.

Тоді червоний і синій ? карту машини знесений, ознайомитися з powergate.
    синій слід, і машина мого діда і прочитати за допомогою galletto 1260, безумовно, клон "я не знаю програм?"
    як тільки мені приходить mpps зробити? доказів .... .... але якщо блок машина мого боса, sar? триває перевищувати 80 повідомлень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    вибачте, але якщо у вас є півень клон використовує! на цих ебу ? досить надійно!

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •