Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    11

Вивчення ECU Ford Fiesta 1.6 TDCI 90CV.

Привіт всім, я любитель-початківець і маючи дуже мало повідомлень на форумі я не можу завантажити вкладення і зображення, розміщені так, щоб їх можна було вивчати, тому я, як єдина можливість? для того, щоб щось зрозуміти ? той пост мій ECU, таких щоб спробувати зрозуміти, як працюють карти в ньому. Щоб уникнути непорозумінь хочу додати, що все працює ? спрямована виключно на зміну ECU мого автомобіля. Як програму я хотів би використовувати ECM.
    Тепер я хотів би запитати, якщо ми c'? хто мені може вказати, який тип з цих карт і їх адресу.

Спасибі всім, хто захоче допомогти мені зрозуміти.
    File Allegati Файл Вкладення

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    вибач, але на практиці не знаєш, як почати?
    тоді спробуйте прочитати більше на форумі, а потім в інтернет проект,місць, і ми дамо вам кілька порад.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Ебу вашої машини ? на основі edc16, чому більшість понять є тими, які ми розглянули у відношенні motorifFiat, а потім, якщо коло добре, ви також знайдете обговорення з приводу нової машини, як ваша.
    Тим часом вам порада, якщо не у вас? зробив вам читання bdm автомобіля, так як це визначає ECU має тенденції autoincasinarsi... Таким чином, ви все одно повернутися!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    11
    *msport, я заглянув, але в більшості випадків посилання на файли або зображення, опубліковані, якими я не маю можливості? завантажити для перегляду.
    *SandroMarciano, насправді вихідний файл, що я виклав повинен бути автомобіль, як мій, і в очікуванні мені, читачу, bdm, я хотів би почати, щоб зрозуміти карти. Я читав і зберігається кілька дискусій, але, не маючи можливості порівняти візуально ? дійсно складним.

У будь-якому випадку спасибі за відповіді.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Я отримав цей автомобіль, відкрити з одного боку c39 і з іншої вашої c34 в 2d, карти дуже схожі, хоча і з різних адрес.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    11
    Саме тому, що? адреси різні проблеми ? - виділити карти, ось чому? я відправив ecu в моєму володінні, на яких вчитися.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    то comicia дивлячись на нього, і замість карти, які ви думаєте, що він визнав, допоможемо, але спочатку потрібно напружуватися ти, imparae вам доведеться попотіти,
    також я почав так ;D

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    11
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    то comicia дивлячись на нього, і замість карти, які ви думаєте, що він визнав, допоможемо, але спочатку потрібно напружуватися ти, imparae вам доведеться попотіти,
    також я почав так ;D
    Як я можу визнати те, що я ніколи не бачив? я не можу завантажити нічого з цього форуму, я можу тільки читати те, що написано користувачами. Визнати те, що ви повинні її вигляд або мати можливість? порівняти його з чимось, звичайно. Ви не згодні?

У будь-якому випадку спасибі за підтримку.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Між тим, травень? з EMC titanium і подивитися ті карти, які наведені, щоб звичайна карта ці драйвера

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    на форумі ви також знайдете керівництва, і навіть якщо ви не можете завантажити, якщо ви шукаєте добре, є посади, які змушують вас зрозуміти багато речей, в будь-якому випадку ви conziglio зробити один крок за один раз і розраховуємо на співпрацю з вами, щоб завантажити що-небудь на форумі, ви повинні досягти 80 мсм і це перевага, тому що приносить вам зрозуміти різні дискусії, які там є. хороша робота

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •