Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 30

Обговорення: Core assy на 159 150cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335

Core assy на 159 150cv

Привіт, хлопці, довелося замінити core assy до 159 1.9 150cv мені було цікаво, якщо там було щось більше? виконуюча можна було встановити на лінії вихлопних газів і турбонагнітач оригінал, або, принаймні, тільки на зливній лінії.
    Спасибі всім за увагу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я пропоную змонтувати турбіну, новий офіційний garrett, ціна ? дуже пі? високий, але потім ammortizzi протягом життя. Якщо ви хочете збільшити продуктивність, то це дійсно змінює турбіни, і монтує gtb1549v (2.0 jtdm 170cv) gtb2056v (2.4 jtdm 210cv) або gtb2260vk (audi 3.0 tdi). У разі, якщо ви мені повністю замінити турбіну роботи з адаптації, щоб зробити багато, тому зробіть ваші рахунки!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    я б сказав, для nn перебільшення, прекрасний gtb1549v!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    ну так, краще не перестаратися ? тільки, щоб мати більше? надійність? з тиском pi? високі, ніж ті, на 150cv.
    але gtb1549v ви пу? встановити, принаймні, на зливний оригінальний 150cv ? якщо ? cos? я візьму його. Зрештою, те, що шукаю ? щось мало-й? ефективний і підходить без проблем, особливо на стороні випуску

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Я заявляю, що я не знаю gtb1549...але, чесно кажучи, не monterei...який сенс зменшити ще більше? розвантаження?
    я говорю від колишнього власника стилус jtd115 з gt2256v керованою за допомогою механічного клапана тиску...і від чого вони пропускаються поза 210cv...і у мене є друг, який допоможе з 147 jtd115 з vnt 25 завжди обробляється тиском, що має прокатне 195cv...
    Тепер, з "браво" mjet150 hp (тільки скат і фільтр з панелі), я можу сказати, звичайно, мати пару низ...але 3800 машина ? закінчився...відчуває себе так само, двигун "закрити"...
    Доведеться міняти турбіни, не думаючи, в два рази...або gt2260vk, або хороший турбіни кріпиться (не йдіть за мною, говорити про лагах або поспілкуватися з бар, стилус tir? з 45кг пара і 147 зробив 40...)...розраховані недалеко до 2бар...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    ви, я розумію, що ви можете? отримати багато з турбіни-й? великих тисків і високих, для? не ? те, що я шукаю для цієї машини. Той що в пі? тиску по відношенню до оригіналу, що дозволяє мені підтримувати повну надійність? turbo, практично працював би на тих же тисках, для яких ? побудований, але і дав пі? turbo оригінал. Головне, що в моєму випадку ? не для того, щоб змінити або змінити частину глушника. Мені потрібно core assy, що це змінний без особливих проблем. core assy gtb1549v не знаю, якщо це сумісно, але якщо б це було так, принаймні, з боку випуску-справжньому нам би трохи думок.. Або в усякому разі, якби був інший тип

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав emilground Visualizza Messaggio
    ви, я розумію, що ви можете? отримати багато з турбіни-й? великих тисків і високих, для? не ? те, що я шукаю для цієї машини. Той що в пі? тиску по відношенню до оригіналу, що дозволяє мені підтримувати повну надійність? turbo, практично працював би на тих же тисках, для яких ? побудований, але і дав пі? turbo оригінал. Головне, що в моєму випадку ? не для того, щоб змінити або змінити частину глушника. Мені потрібно core assy, що це змінний без особливих проблем. core assy gtb1549v не знаю, якщо це сумісно, але якщо б це було так, принаймні, з боку випуску-справжньому нам би трохи думок.. Або в усякому разі, якби був інший тип
    Привіт..я розумію ваші міркування...навіть якщо не поділяю
    Турбіна на 159mjet 150hp ? gi? для s? хороша турбіна...я в 1.5 на моєму, немає проблем...і навіть на 147mjet мого брата те ж саме...
    Тепер, якщо ви не хочете вносити зміни, я вам раджу встановити на місце його первісної...", або, там, якщо можна встановити робоче колесо всмоктування плюс (мені здається, я прочитала, ви могли б поставити крильчатку від 52 або 56)...і стоп.З крильчаткою плюс, що допоможе турбіни тобі завжди такий же тиск, як і раніше, але з меншою кількістю поворотів.
    Встановити core assy 1549 я вважаю, що це маячня...з причин, викладених вище

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я думаю, що турбіни згаданих не є абсолютно ibridabili, брг ? турбіни другого покоління, зовсім інший. Маріо, не ? правда, що 1549v ? турбіни, що не варто монтувати, турбіна, сучасні роблять у два рази більше, ніж ті серії gt. - Важливо, що це працює 1,7 бар *3500rpm, пікова 1.8. Тепер на моїй 159 обертається *1,8 бар і 2 постійного. очевидно, що 2056 або 2260 та інші турбіни, але не всі хочуть вичавити максимум зі свого двигуна. Gi? ніж зазначено тримаючи *1,7 бар дозволить вам мати надійність? у розмірі вихідної машини, і продуктивність вище 200cv (з трохи диму), не кажучи вже про те, що двигун буде відповідь з придихом.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Ghizmo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Авелліно
    Повідомлення
    97
    План Garrett стає все більше і більше? оновлюючи свою лінійку турбокомпресорів.
    В даний час ми прийшли до GTD ( що повинно бути четверте покоління ) що стосується версії змінні для дизельних двигунів.
    На сайті пишуть, що повністю переглянули матеріали, і ефективність Інновації Garrett

Від того небагато, що я зрозумів, вони навіть розбили всі nomenclature, GTB1549V ? хороший турбо еквівалент....якщо не вище GT1749MV, встановлений на 159.
    Безумовно, gi? серії, працює з тиском набагато більше? високою і, отже, повинні бути сили pi? "жахливо".

GT1749MV

GTB1549V
    [IMG]http://www.magiprettifiche*****/upl/prodotti_img/002/787274-5001sa_1.jpg[/IMG]
    [IMG]http://www.magiprettifiche*****/upl/prodotti_img/002/787274-5001sb.jpg[/IMG]
    FGThec V2 Master
    Kess V2 + K-Tag Master

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    чорт, я не знав, були в "D", я був у "С" встановлюється на деякі автомобілі групи vag, і думати, що на мене витратили більше? 1000€ монтувати gt...

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •