Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di david
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113

проблема клімату fiat 500 1.2

привіт..
    у мене є витік в контурі клімат моєї 500
    я відчував, гомін.. і з зарядки, я виявив, що втрачає газу... від 500, який повинен мати.. я 290г в завод..
    перш ніж мене в майстерню... я помітив, сочиться...
    цікаво, якщо хто.., що має на руках 500 1.2 може зробити фото, як це місце.. просто щоб зрозуміти, якщо я правильно підібраний втрати..
    спасибі..

29610710.jpg10121210.jpg

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    є рідини, які regiscono уф-променів і прикріплені інструменти для одкровень втрат рада, що я даю вам, і якщо ви не обладнання призначене стає трохи складніше
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    А колега,так це важко оцінити втрати, щоб перевірити витоку всі системи A/C використовується УФ-лампа + трасуючими,може бути, ви не сумніваєтеся, роблячи цей контроль!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    ок, спасибі за поради..
    було просто.. щоб не витрачати його на інший зарядки з трасуючими і сили для пошуку несправності..
    на щастя, мені вдалося знайти в мережі.. (попросив задоволення на сайті 500), і я розмістив це фото...
    як і передбачав, не trasudo в цей момент.. але.. я помітив, що також фото.. короткий буде проблем... після повороту насправді.. є невеликий trasudo..
    труби трохи відрізняються, тому що моя і в 2011 році, а в цьому і 2009 року

Зображення 001..jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Якщо ви не хочете витрачати час, роби, як сказав, використовує зарядки (нехай навіть частково, щоб зрозуміти, де втрачає!) з рідким traccaiante і розумієш, де ? шкоди, сподіваючись, що розташоване.
    Можу сказати, що в цілому заводи з FIAT моделей "маленькі", як відомо, мало, і тонке, sar? випадково, але 3 New Panda, що я знаю всі три втрачають заряд на рік з-за мікро тріщин, буде змінюватися половина tuberia, якщо не всі (і навіть радіатор)
    У моєї я не витримав, всі ці роки я провів 50-60 євро зарядка, тримати мене тепло.
    PS: у мене Audi A3 вже 14 років, як ви думаєте, скільки заправок він зробив у своєму житті і все ще йде ottimamante ??? Нуль....

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    іонів.. але це вже минуле, з 159
    той же шум.. і той же газ.. (460 м їх було 250) я завантажили 3 раз..з трасуючими замінити клапани зарядки.. механіки припустили.. спочатку дегидратор.. (замість радіатора), то запобіжний клапан... все для того, що шум..
    незважаючи на те, що був обшук з лампи. у pedita не було..
    в один день мені стало нудно.. і я smotato бампер.. зробили цілий радіатор (на око), і знайшли, помазаник.. на ребро... (щось з лампою не лежали)
    замінив (зроби мене) радіатор... після того як я зробив злити рідину з системи... перезавантажується.. і більше, що не втрачає .. не шумить.. і охолоджує правильно..

тепер.. ваші міркування і правильно... але мені.. без.. поставив трасуючими.. я вже визначили, що витік...
    заміна продають однієї труби... що andro замінити в короткий..... і тоді ви побачите..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    На жаль, я не можу побачити фото, щоб ліміт повідомлень, тому я не можу дати вам добру пораду в цьому відношенні.
    Трасуючими повинно бути зроблено спеціально, якщо не працює, навіть він, не знаю, що сказати.
    Повинен служити, щоб уникнути інших втрат часу, з витратами...
    Я, наприклад, зараз я тримаю в гарячій або використання іншої машини в дні пі? спекотного...

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    коли ви зможете побачити фото...
    це і втрати, що було моєю 159 на радіатор... з трасуючими і ультрафіолетова лампа (azz ви пишете так?) його не було видно... проходження не відбивалося нічого...
    я зрозумів.. тому що якщо ви подивитеся добре.. точка обведена.. в напрямку (жовтий стікер) був alone.. відкрив на розі... на щастя, я і втік в очі.. і я знайшов... так що.. не завжди з інструментами, що ви в житті легко..!!

100_1403.jpg

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав девід Visualizza Messaggio
    коли ви зможете побачити фото...
    це і втрати, що було моєю 159 на радіатор... з трасуючими і ультрафіолетова лампа (azz ви пишете так?) його не було видно... проходження не відбивалося нічого...
    я зрозумів.. тому що якщо ви подивитеся добре.. точка обведена.. в напрямку (жовтий стікер) був alone.. відкрив на розі... на щастя, я і втік в очі.. і я знайшов... так що.. не завжди з інструментами, що ви в житті легко..!!

100_1403.jpg
    треба почекати пару годин, щоб побачити, втрати з уф
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    треба почекати пару годин, щоб побачити, втрати з уф
    В якому сенсі ?
    Я думав, що роблю заряд з трасуючими якщо c'? мікро-витоку бачу, повертаючись з майстерні, навіть через кілька днів.
    Ви говорите, що замість цього ви повинні завантажити, спробувати, почекати дві години і ВІДРАЗУ побачити ?
    У цьому випадку стягувати плату з трасуючими вам не потрібно нічого робити, якщо не utilzza саме ЗАРАЗ...
    Сподіваюся, я пояснив....

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •