Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 50

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    45

думку карта grande punto 75 к.с.

привіт, друзі я хотів би почати rimapare якоїсь машини друзів і родичів....і, збираючи інфо тут і там, я змінив карту моїй великій мірі, що ви ? пропозиція зробити від свинки для різних експериментів....
    я хочу запитати вашу думку на роботу......і eventualmento вигляд пропозиції щодо його вдосконалення, перш ніж завантажити її
    заздалегідь спасибі...puppypunto
    File Allegati Файл Вкладення

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    привіт pouppypunto ми повинні працювати molro на мій погляд, щеплення від грипу parzializzato має карт-однодумців, не співпадають по часу ingezione причини вибору тиску рейл так само ви conziglio працювати поступово, і ви повинні розрахувати, що ці ecu йдуть реж. читати. з повагою

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    45
    спасибі марко за відповідь..., який ви використовуєте для moddare?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    вибачте, але тут мова йде не про що ви moddare, ви змінили час вприскування все, це просто мати дим... до речі, у вас також змінено осі обмежувачем крутного моменту... мені не h сенс цієї операції...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    45
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    вибачте, але тут мова йде не про що ви moddare, ви змінили час вприскування все, це просто мати дим... до речі, у вас також змінено осі обмежувачем крутного моменту... мені не h сенс цієї операції...
    Я хочу зрозуміти щось....я від прямої на час вприскування?як я повинен почати?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав puppypunto Visualizza Messaggio
    Я хочу зрозуміти щось....я від прямої на час вприскування?як я повинен почати?
    насамперед, ви повинні зрозуміти, як використовувати їх в ecu, тобто в залежності від тиску палива і ЦИ запитом. потім ви будете редагувати їх, головним чином, вислови ЦИ. Тоді ви знаєте, що тиск дизельного палива, як правило, зростає зі збільшенням оборотів, тому, якщо ви хочете мати більше? дизель на високих доведеться втрутитися, особливо по частині високих тиску в магістралі rail. Навпаки, що ви хочете збільшити баси. На те, що двигун на 90% продуктивності, які ви можете мати на pi? відбувається від часу уприскування, інше можна спокійно залишити його орі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    45
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    насамперед, ви повинні зрозуміти, як використовувати їх в ecu, тобто в залежності від тиску палива і ЦИ запитом. потім ви будете редагувати їх, головним чином, вислови ЦИ. Тоді ви знаєте, що тиск дизельного палива, як правило, зростає зі збільшенням оборотів, тому, якщо ви хочете мати більше? дизель на високих доведеться втрутитися, особливо по частині високих тиску в магістралі rail. Навпаки, що ви хочете збільшити баси. На те, що двигун на 90% продуктивності, які ви можете мати на pi? відбувається від часу уприскування, інше можна спокійно залишити його орі...
    спасибі за втручання...у той же час я in bad dad також це.....думки?.....дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    вибачте, але ми просто, чому? ви підвищили значення, яке спочатку було 0? потім ви змінили 3/4 карти... не тому! спочатку потрібно зрозуміти, де змінити! якщо ви завантажуєте цю карту машини почати? прискорити тільки до обертів... і продовжувати? до тих пір поки не spengi...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    45
    нову карту...я сподіваюся, що є....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я думаю, ти перебільшив, але спробувати, в іншому випадку ви не розумієте, де...

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •