добрий день, хлопці, хто-небудь має досвід роботи на smart 800 disel???я повинен видалити egr я зробив цей тест, але я не знаю, якщо це добре![]()
добрий день, хлопці, хто-небудь має досвід роботи на smart 800 disel???я повинен видалити egr я зробив цей тест, але я не знаю, якщо це добре![]()
отримати цю інформацію з плоскогубцями...на вашій карті повинно бути комутатор за адресою 6c3c5, постав значення " НУЛЬ " замість ОДНОГО, і прости те, що ви зачепили вас, як в оригіналі.
перевірка файлів, якщо ви збираєтеся зробити експеримент
час робить клієнт, з тієї ж maccchina попросив мене видалити клапан egr, і я шукав класику panettoni або щось на зразок відчуття позитивні відгуки, тому я здався,тепер інформація magi1984 я не знаю, що джерело має, але було б здорово, якщо davidehfnos може перевірити адресу,у випадку позитивних відгуків починаю обговорення з тисненням екран в спеціальному розділі, очевидно by magi1984,ми чекаємо на ваші новини.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 25-07-2012 в 12:28
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
цю інформацію ? для версії SW 351696, і каже, що за адресою 6C3C9 c'? комутатор
файл з цією версією SW ? був uppato на форумі від meccano85
cos? я відкрив його, і я перевірив послідовність чисел у десятковій системі, я помітив, що послідовність ? 10 1 1 0 0 0 0 0 1 0 1 1 0 1 1 30
один виділений ? адреса 6C3C9 і повинні відповідати комутатор
в карту давида, номер SW ? різні, але послідовність чисел ? завжди за адресою 6C3C0, і магічне число комутатора є адреса 6C3C5
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 25-07-2012 в 12:56
дякую за пояснення, але згідно з регламентом я видалив посилання,в усякому разі на цьому форумі ви повинні бути зареєстровані, отже, не служив би в рівній мірі,втім, здається, хороша інформація і давайте подивимося, якщо давид вирішує в разі, якщо ми ставимо до відома.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
ні, не добре, ти поставив в нуль, навіть 6c3c4
крім того, я не знаю, чому? ви також зміна значень навколо, за адресою 07000
я маю право modificarti файл, cos? ви можете порівняти його з вашим, щоб побачити відмінності
ecm робить в машині, я знаю, що і cek
ecm 2001 або ecm titanium?
я використовую titanium оригінал і запевняю вас, що не робить автоматично це зміна
тільки що спробував файл"egr продовжує працювати