Привіт, хлопці,
я був сьогодні спосіб вилучення золота в авто одного, завжди EDC16C39...
я намагався працювати над цим трохи, що ви думаєте?
Привіт, хлопці,
я був сьогодні спосіб вилучення золота в авто одного, завжди EDC16C39...
я намагався працювати над цим трохи, що ви думаєте?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 06-06-2013 10:52
Прикладіть також ori інакше зробити важко, кожен відповідь.
вибачте, я не розумію..я думав, що він вставлений в rar... от і все :-)
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 06-06-2013 10:52
Автомобіль має dpf, правда?
На мій погляд з педалі ти почав рано, ви можете, починаючи від met? карта moddare, обмежувач крутного моменту, чесно кажучи, мені здається обурливим те, що ви просите, egr не порушені, відсутні обмежувачі крутного моменту для руху.
Для фільтрів turbo, ви можете дати щось в пі? для star тихо, але все одно може йти.
для педалі може бути, ви праві, я бачу, як реагує автомобіль і, безумовно, partir? pi? вгору..
lim крутного моменту ? збільшується, щоб дістатися до 500nm, якщо ви помітили, я виліз на карту IQ в залежності від оборотів і крутного моменту, щоб дістатися до 100мм^3 на вр 500nm...? перебільшені, по-твоєму, визна-лім пари таким чином?
egr я просто забула :-) тепер я ставлю
lim крутного моменту для руху вниз? 1000 нм
lim turbo їх збільшення ще трохи
ні, не dsg, якщо не помиляюся..має бути euro3
Sandro я думаю, що це один з тих версій, де dpf було обов'язковим, не знає навіть власник, на жаль :-) просто не можу бачити його обличчя, перевіряю діагноз у будь-якому випадку.*****і ви, здається, карту?
якщо я можу висловити мою думку, я педаль не працює інтернет, зазначено, не починаючи при вимкненому двигуні, а також rail та турбонаддув їх не працює інтернет, по-різному.
Впевнений, що ви можете висловити свою думку, навіть добре будуть думки, то людина :-) я тут, щоб дізнатися
Як би ви це турбо?